Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Bakos

Tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Bakos posztolt

 1. 26 perce, uzman írta:

  Próbáld azt, hogy böngészőben megnyitod a TVGO oldalt, majd bejelentkezés link

  Itt ha felhasználónévnek beírod az MT azonosítót és ha a Tovább gombra kattintasz nálam feldobja a regisztrált e-mail címet és telefonszámot is (hogy ezek valamelyikét erősítsem meg).

  Talán innen meg lehet tudni a regisztrált e-mail címet.

  Ha beírom az Mt azonosítómat ezt kapom:

  MT.jpg

 2. Sajnos ez nem segít. 1 androidos készülékünk működik még, ami automatikusan lép be. A fenti ablakból már minden készüléket kitöröltünk.

  Az is lehet, hogy rossz e-mail címmel próbálok belépni. Sajnos azonban a rendszer olyan *****, hogy nem írja ki, hogy milyen accounttal vagyok belépve azon az 1 készüléken, az előfízetésemnél pedig sehol nem tudom megnézni, hogy milyen account van hozzárendelve. Ezért kellene a segítség, de mindenki sz.rik rá nagy ívben.

   

 3. Tisztelt Telekom!

  Nem tudom valaki, aki ért valamit is hozzá, olvassa-e a fórumot. Ha nem, akkor miért van ez a fórum??

  Legalább annyi segítséget adjanak, hogy hova forduljak a problémával?

  Mivel a Telekom TVGo szolgáltatás bele van írva a szerződésünkbe, amennyiben ezt nem szolgáltatja a Telekom, lehet-e ez vajon a szerződés felmondásának indoka? Mert lassan ide jutok.

  Telefonon is bejelentettem, semmi. E-mailt is írtam, semmi. Ez már azért bosszantó.

 4. T.Telekom!

  Pár napja az eddig jól működő Telekom TVGO szolgáltatás tönkrement. A családban 3 eszközzel is használtuk, hibamentesen. Most az egyik készülék új beléppést kért, majd a e-mail/jelszó belépés után azt írta  ki, hogy ehhez a TelekomTVGO accounthoz nincs előfizetés rendelve. Közben a másik két készüléken működött a szolgáltatás. Mai napon már a második készülék is új belépést kért és mostanra már az sem működik. 

  A harmadik készülék, ami működik, semmilyen infot-t nem ír ki, hogy lenne valami gond, mondjuk az Account-ról sem lehet semmilyen információt kinyerni, hogy milyen e-mail-el van regisztrálve. 

  A többi készülék nem enges előfizetést regisztrálni az állítólagos hibás accounthoz, 130-as hibakódra hivatkozva.

  Mi a teendő? 

  Dr Bakos János

 5. Hát még én. 

  Vezetékes szolgáltatásra telekomnál 15 ezret fizetek havonta, plusz van egy telekomos mobilelőfizetésem, amire 4500 körül fizetek havonta. Eddig *****fonnál volt két mobil előfizetés ami 12,5 e. volt havonta. Ez össz 15 e. vezetékes + 16 e. mobil költség volt havonta.

  Kaptam ajánlatot 15 vezetékes + 18,2 mobil előfizetésre. Ez így nem gyere be.

 6. Köszönöm a választ.

  Fel is hívtam a 1400-t, de amitől tartottam bejött,  itt egy személytelen tájékoztatást kaptam az elérhető előfizetésekről, amit a honlapon már nagyjából elolvastam. A telefonos ügyintéző azt mondta, hogy területileg illetékes kapcsolattartó már nincs, ennek az elérhetőségét nem tudja megadni, és a számhordozás miatt egyébként is be kell menni az ügyfélszolgálatra személyesen. Pff. Nesze neked koronavírus.

  Úgy nézem maradok az eredeti szolgáltatónál.

×
×
 • Új...