Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

clard

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Bejegyzések, amit clard posztolt

  1. Ha nem vetted volna észre a mi érveink is észérvek. Csak képtelen vagy elszakadni attól, hogy az általad nézett HD adás most éppen nincs. Ezt nevezik szemellenzős hozzáállásnak.  Nem fogadsz el érveket, mert fáj, hogy a HD csati eltűnt. Ha jól belegondolsz, az előfizetőknek hány százalékát is teszed ki? És hányan írtak a fórumba, hogy felháborodtak az általad jelzett döntés miatt? Nem védjük a T-t, csak tudomásul vesszük, hogy néha változnak a dolgok. Megszűnt egy ideje a Mezzo például. Biztos néznék sokan. De az nincs. Se sd se hd. Ugyanakkor van egy lehetőség mindenki előtt. Szolgáltatót lehet váltani, ha máshol jobb a kínálat.

  2. Pont erről van szó, amit írsz. Neked hiányzik az a csati, másnak nem. Sajnos nem kerülhető meg az a kérdéskör, hogy mindenkit más érdekel és mindenki mást látna a csomagban szívesen. Előfizetők tartják fenn a szolgáltatót. De mivel sokfélék vagyunk, nem igazán létezik olyan megoldás, amivel mindenki elégedett lenne. Egy szolgáltató sem képes tökéletes lenni. A "szaglászás" pedig valóban a két tárgyaló félre tartozik.  Rtl klub van. Max nem HD-ben. De vígasztaljon hogy lett helyette cool Hd, és film+ hd. Mindegyik RTL érdekeltség, továbbá az RTL klub ismétlőcsatornája is az RTL2 is van hd-ben. És mint olvastam még nem biztos hogy nem tér vissza az RTL hd. Kívánom neked, hogy mielőbb tegyék vissza. Talán akkor szebben indul az éved.

  3. Nézd, az RTL-t nem kell sajnálni. Ahol ennyi reklám megy és néhány kigyúrt buta jancsi milliókat keres, ott ne sírjon senki, hogy adóznia kell. Rúgják ki a sok úgynevezett való világos "sztárocskát", s máris lesz pénz mindenre. Még talán nézhető műsorokra is. Amikor milliárdos nyeresége volt a csatornának, nem panaszkodott.

  4. És ha megeggyeztek volna és azt mondaná a T, hogy emelkedik az előfizetési díj? Akkor azért lenne sápitozás. Sajnos még mindig nem tudunk örülni semminek. Csak a rosszat látjuk mindenbe! Én például örülök, hogy HD-ben jön pl. a Nat WILD. Jobban kihasználja a HD-t, mint például a stúdiókban rögzített szappanoperák. Nézzetek körül és látni fogjátok, hogy több pozitívum van, mint negatívum.

  5. Az hogy nem tudtak meállapodni, nem csak a T-n múlott. Az Rtl klub nagy pénzeket kér. Előfizetőssé akarta tenni magát már régen, mikor reklámokból áll a műsora és nézhetetlen olcsó reality sorozatokból, amikbe befektetni sem kell, mert sok magamutogató tehetségtelen barbi baba és izomagy szinte ingyen baromkodik színészetnek csúfolva azt amit csinálnak. Ott maradt az egyes helyen. Legyen ennyi elég. Éppen eleget sírt az RTL, hogy ha elteszik az egyes sorszámról, akkor a nézők miközben odaléptetnek az ő programszámukra, leragadhatnak más csatornáknál. Na ezért a legnézettebb az Rtl klub. Mert minden szolgáltatónál az első helyre tették. Próbáljuk ki, tegyék a 100. helyre. Kíváncsi leszek mekkora lesz a nézettsége.

  6. És vajon rendelni az új csomagokat mikortól lehet? Továbbá a HD csatik egyik másikánál kis kockába adja be a képet, nem pedig teljes szélességben. De ez nem újkeletü. Hol lehet állítani, mert így azért elég gáz egy 16:9-es tv-n nézve.

×
×
  • Új...