Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag2086

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Törölt_tag2086 posztolt

  1. @zanhstocher Ha postmaster@, domaines levelezésed van, az üzleti csomag, sztem annak a beállítása nem itt lesz, hanem valami más felületen. Hiányos ismeretekkel úgy tudom, hogy a webmail csak a már létrehozott fiókokat tudja kezelni, de újakat nem itt hozol létre. Lakossági csomagnál pl. My T felület lenne erre hivatott, üzletinél (postmaster@ opció) valami más van.

    igen egy üzleti domain 10 évnél öregebb csoportos e-mailkiosztásokkal és aliasokkal. köszönöm a segítséget azt hiszem egy my-systems regisztrációra lesz szükségem. 

  2. Amúgy még visszatérve egy korábbi kérdésre, szerintem a régi felületen nem lehet azt állítani, hogy a SPAM, vagy egyéb mappa tartalmát a webmail automatikusan ürítse.

    A mappák kezelésénél van olyan, hogy egyben törölhető a tartalom, de ez is felhasználói beavatkozást kíván, követel, ebből a szempontból elég egyszerű a felület és nincs túl sok opció. Spam leveleknél a szűrés erőssége az ami állítható, 6 lépésben, pontban.

     

    Az új skinnél és felületnél már van erre lehetőség, az jobb felület ebből a szempontból (Beállítások/Levelezés/Levélszemét), a user tudja definiálni, hogy milyen gyakran legyen törlés (lehet ez tényleg a roundcube, most néztem egy kicsit jobban, de továbbra sem merek 100%-ot rámondani).

     

    Köszi a kimerítő választ. Hasznos volt. Arra esetleg tudná valaki a választ hogy egy domainhez tartozó postafiókot miért nem látok postmaster@ belépéssel a honlap.t-home.hu? a postafiók amúgy működik,használom  de szerkeszteni szeretném és ezt sehol nem tudom mert nem jelenik meg a listán (ha létre akarom hozni új postafiókként, akkor jelzi hogy már létezik ilyen). Előre is köszönöm.

  3. webmail felületen (régi) van arra lehetőség hogy a Spam mappába érkező levelek (6os erőséggű spam szűrés van beállítva) egy bizonyos idő után automatikusan törlődjenek? Thunderbird klienst használok és úgy veszem észre hogy ezek a Spam mappában landolt levelek nem töltődnek le a gépemre (ami jó) viszont így manuálisan webmail felületre beléve kell ezeket törölnöm. Esetleg a kliens beállításainál kell keresnem megoldást? Segítő válaszokat előre is köszönöm.

×
×
  • Új...