Törölt_tag2086

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag2086 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. igen egy üzleti domain 10 évnél öregebb csoportos e-mailkiosztásokkal és aliasokkal. köszönöm a segítséget azt hiszem egy my-systems regisztrációra lesz szükségem. 
 2. Köszi a kimerítő választ. Hasznos volt. Arra esetleg tudná valaki a választ hogy egy domainhez tartozó postafiókot miért nem látok postmaster@ belépéssel a honlap.t-home.hu? a postafiók amúgy működik,használom  de szerkeszteni szeretném és ezt sehol nem tudom mert nem jelenik meg a listán (ha létre akarom hozni új postafiókként, akkor jelzi hogy már létezik ilyen). Előre is köszönöm.
 3. webmail felületen (régi) van arra lehetőség hogy a Spam mappába érkező levelek (6os erőséggű spam szűrés van beállítva) egy bizonyos idő után automatikusan törlődjenek? Thunderbird klienst használok és úgy veszem észre hogy ezek a Spam mappában landolt levelek nem töltődnek le a gépemre (ami jó) viszont így manuálisan webmail felületre beléve kell ezeket törölnöm. Esetleg a kliens beállításainál kell keresnem megoldást? Segítő válaszokat előre is köszönöm.