Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

AdamSz

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit AdamSz posztolt

  1. Ekkor: 2021. 02. 14. at 23:22, Takács János írta:

    Nálam is minden játékba hatalmas a ping, és a packet loss. Ma oldottam meg mert már elegem lett, letöltöttem egy fizetős appot(NordVPN) és most Ausztriai VPN-t használom és voalá azóta a 150 es pingem 15-30 között van. de elég szomorú hogy 4500 forintot kell fizetnek még pluszba a net mellé hogy használni is tudjam, ahogy lejár a hűségidő mondom is le a szerződést.

    Mint írtam lentebb, próbáljátok ki az ExitLag-ot inkább, simán 6 euró, neten 1 másodperc alatt kikereshető kuponokkal ~5 euró egy hónapra, van free trial kártya adatok nélkül, és az ráadásul tényleg játékra való, nem lesz +overhead a titkosítás miatt, van Bp-n szerverük, én elégedett vagyok.. :D Persze csak ha nem kell a Nord ezen kívül másra is.

  2. 2 órája, Gele írta:

    Én anno kipróbáltam a nordot, a titkosítás miatt növekszik a ping nem is kevéssel, szinte ugyanott vagy. Az meg amúgy sem tetszik hogy én fizessek havi 1-2 ezrest havonta hogy egy nagy szolgáltató képtelen a hibát évek óta kijavítani, és nem azért mert nem tudná, hanem mert kicsit sem érdekli az előfizető problémája.

    Kedves telekom, a hiba még mindig fennál, délután annyira megugrik a ping hogy lehetetlen késés és csomagvesztés miatt normálisan nyugodtan kikapcsolódni egy játékkal. 

    Lesz valami végre, vagy megy megint a "nyugi van, csináljuk"? Nem hiszem hogy ez ennyire időigényes lenne, és ez évek óta létező probléma. 

    A német telekom összes szervere túlterhelt (a 80-al kezdődőek biztos), ki kellene iktatni szinte mindet. 

     

    Valóban jobb lenne, ha megoldanák, de még ez is egyszerűbb lehet, mint egy szolgáltatóváltás, már ha csak 1-2 játékkal van gond,de alapvetően elégedett vagy. A Nord pontosan a titkosítás miatt nem igazán megfelelő késleltetésérzékeny feladatokra, nekem az ExitLaggal vannak tapasztalataim, nem lesz jelentősen magasabb a pinged, sőt, általában ugyanannyi, akár kevesebb is, a privát vonal alacsonyabb terheltsége miatt. Nem csodaszer ez sem természetesen, viszont az ilyen egyszerű routing gondokat megoldja, és csomagvesztésed sem lesz, azért nem mindegy. :D Ez nem menti fel persze a Deutsche Telekomot, azt hinné az ember, hogy egy ekkora cég egy ilyen nyilvánvaló problémát egy telefonhívással elintéz, mikor nagy szolgáltatók között van gond.

  3. Sziasztok!

    Igazából csak véletlenül találtam erre a témára, de megér pár percet az időmből, ha megoldja valaki problémáját. Azon felhasználók esetében, akiknek csak egy-egy játékkal/szerverrel vannak gondjaik egy hibás routing útvonal miatt, azok egyszerűen megoldhatják ezt egy gaming VPN használatával, mint például az ExitLag, Hastle vagy valamelyik másik hasonlóval. Pár euró egy hónapra és jó routingot kapsz cserébe, amíg fennáll a hiba a szolgáltatók közt.(Mindenhol van ingyenes próbaidő) Nem tudom megígérni hogy megoldja a problémát, de így teljesen biztosan más útvonalon fognak menni a csomagjaitok, ráadásul egy olyanon, ami játékra van optimalizálva, így nem lesz gond. Ettől függetlenül ezt a szolgáltatóknak kellene megoldaniuk egymás között, de remélhetőleg addig is segít. Ha kipróbálod, kérlek jelezd az eredményét. :)

×
×
  • Új...