Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Gergő91

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Gergő91 posztolt

  1. Ekkor: 2021. 04. 09. at 14:13, uzman írta:

    Szia

    Az előző beltérivel jó volt a TV?

    Esetleg van más bemeneti eszköz amivel ki tudod próbálni a TV-t - leszűkítve, hogy magának a TV-nek vagy problémája vagy csak az eszközzel van gond? Ha okosTV, akár egy online videoval is próbát tehetsz.

    Szia! Igen az előzővel semmi probléma nem volt időközben beszéltem ügyfél szolgálattal ők azt mondjak hogy ez a tv hibája lehet .Az az érdekesség hogy ez azóta van mióta ki lett cserélve a beltéri illetve használjuk játékra a a tv- t (Xbox) ott soha nem jön elő ez a probléma.Veszek egy új készüléket nem is arról van szó csak ha ugyanez a probléma jelentkezik az már nem olyan vicces számomra.

  2. Üdv! Pár napja cseréltek le a beltéri egységeket, azóta az egyik TV-n folyamatosan elmegy a kép egy pillanatra be zöldül minden és utána ilyen lesz ami a képen is látható. Ki kapcsolom és újra vissza egy darabig megint jó majd újra ez. Ez a beltéri hibája lehet vagy esetleg más probléma? Köszönöm a választ előre is !

    CC7555E5-A04A-4D99-8ABE-BC4167CC1527.jpeg

  3. Üdv! Nekem sem jók sajnos az első tapasztalatok. A hang csúszás minden csatornánál meg van sajnos nem is gyengén. Illetve az egyik boxnál folyamatosan be zöldül a kép nem tudom hogy ez minek köszönhető. Mellékeltem egy képet is róla hátha más is tapasztalt ilyet. 

    779F35F1-EC53-453F-B912-07B9DDFEFE5C.jpeg

×
×
  • Új...