Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

kos.KARCSI

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit kos.KARCSI posztolt

  1. Ekkor: 2021. 09. 18. at 8:47, Laza Maza írta:

    Szevasz.

     

    Nem vagyok hozzáértő, de mégis mit vársz? Milyen választ vársz egy semmire? Semmit nem írtál le csak azt, hogy rossz a pinged. Ebből mégis milyen választ vársz? Se egy időpont, se egy útvonal, se egy szerver cím, pontos adatok, időpontok, ami alapján vizsgálódhatnak, se semmi. 
    Elhiszem, hogy jó dolog és menő, ha itt hisztizel, de ezzel nem fogsz előrébb jutni…
     

    A net működik? Igen! Az oldalakat eléred? Igen! Az, hogy egy külföldi szervert nem mindig érsz el tökéletesen, hát istenem, ez ilyen. Előfordulhatnak torlódások, így működik az internet. Hisztizzek az autópálya fenntartók oldalán is, mert sokat állok a dugóban? Nem láttam, hogy bármikor és bárhova ping garancia lenne.

     

    Ha azt szeretnéd, hogy segítsenek, akkor ne nyafogj ennyit és adj nekik konkrét infókat, hogy segíteni tudjanak. 

    Inkább meg se szólaltál volna...

  2. 12 perce, TheNegativeOne írta:

    Kedves Kata en pedig az ilyen csokkent ertelmi kepessegueket mint te nem preferalom... Ket hete beirtad ide a csoportba idezem: " Ránézünk, ha van válasz, jelentkezem.  " Majd ket het elteltevel sikerul beirnod egy ilyet hogy amugy milyen jatekrol van szo vagy mi is a problema egyaltalan... Milyen evet irunk ? Ember a holdon ? Komolyam mondom mintha egy raklappal sakkoznek. Kerdes Kata. Mit csinaltal ez elmult ket hetben mert ugye aztmondtad utannan nezel most meg fogalmad sincs semmirol... Az emberek itt megint azt hihettek hogy foglalkoztok a problemaval de mint sokadjara kiderul SEMMIT nem tesztek. Nem tudom hogyan kellene elmondanom hogy megertsd.... Ugyan az a problema mint eddig ugyanazzal a jatekkal. Ez a problema mar tobb mint egy eve tart. 12 oldalnyi uzenet van mar itt. Eleinte nekem is mas volt a stilusom ez a mostani a semmit tevesetek es a Ti hozzaallasotok eredmenye. Ez mar a 128. ilyen korom bejelentem a problemat... aztgondolom fogalalkoztok vele.... majd nemtortenik semmi.... Most sem remenykedek semmilyen megoldasban de nehogy mar te legyel itt az onerzetes kis latol amikor az utolso uzenetedbol kiderult hogy egyaltalan nem foglalkoztatok a problemankal az elmult ket hetben. puszi :x

    +1

  3. Ekkor: 2021. 04. 22. at 21:13, molnar.robin írta:

    Nyugi, nekem a kommentjeimet is kitörlik már :)

    Nekem is elkezdték, valamint büntetőpontokat osztogatnak, mint valami óvodásnak... nagyon aranyos, hogy erre van emberük és idejük, érdemi választ adni viszont nincs. Jár a keksz!

    Viszont valaki segíthetne értelmezni:

    Büntetés :
    • 50 büntetőpontot kapott, ami nem évül el.
    • Tartalom moderálva - 2 2 hónapja és 4 4 napja

    Ma moderálták, de azok a számok elég menők ott. Köszi Kata O.! :)

  4. Kedves Telekom!

    A probléma a múlt hónapban keződött, hiba jegyet (97682412.2) is nyitottak, majd zártak is le egyhamar, miszerint a probléma nem Önöknél van, hanem valószínűleg nálam. Aki a hálózat kiépítéséért/karbantartásáért felel a környéken se tudott mit mondani, mintsem váltsak szolgáltatót. Megtenném, látván a többiek szenvedését is, de sajnos a társasházban nincs más elérhető opció.

    Elsődlegesen Counter-Strike:Global Offensive-vel játszok, méghozzá versenyszerűen tenném, de így nagy hátránnyal indulok, a fontosabb meccseket kénytelen vagyok mobilinterneten játszani, mert ott nincs ilyen probléma. Igazából mindegy mivel játszom, még a teamspeaken is megemelkedik a ping és a loss. Kíváncsiságból a sok általam látogatott szerver közül elkezdtem egyet pingelni, a tegnapi nap eredménye a csatolt képen látható.

    Jól észrevehető, hogy a probléma 3-4 fele indul, és 3/4 11 fele oldódik meg. Mielőtt elkezdenének mutogatni, hogy nálam lesz a gond, felsorolom, hogy miket próbáltam már: modem újraindítás, minden csatlakozott eszközön torrent leállítása, mobilokkal wifiről lecsatlakozás, de semmi eredménye.

    A további ügyintézéshez az MT azonosítóm: 860262467 (bár a hibajegyből is megtalálják az összes fontos információt és a telefonszámomat is)

    Remélem történik valami az üggyel kapcsolatban, bár a többi kommentelőt olvasva megint csak az időmet csesztem el és jó néhány évet buktam az életemből az idegeskedéssel... cáfoljanak rá!

    Üdvözlettel,

    Karesz

     

    0413_ping.png

  5. Ekkor: 2020. 11. 24. at 11:24, Telekom szakértő írta:

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretnénk kérni, hogy kollégáink kivizsgálhassák és javíthassák a többetek által jelzett routing / magas ping problémát. Kérjük az alábbi adatok / információk közül szedjetek össze minél többet és - akár csatolt képek formájában - posztoljátok ide a témához. Az össszegyűjtött információkat pedig továbbítani fogjuk illetékeseink felé. Köszönjük szépen az együttműködéseteket. Amire szükség lenne a vizsgálatokhoz:

    - Az érintett játékok megnevezése
    - Egy minél pontosabb idősáv megjelölése amikor jellemzően jelentkeznek a problémák
    - IP címeket, melyek irányába tapasztaljátok a magasabb ping időt (jó lenne ehhez minél több célcímet, lehetőleg pingelhetőket összegyűjtenünk).
    - Ping és Trace route információk, akár képernyőképek csatolásával.

    Köszönjük szépen az együttműködéseteket. ^Dániel

    Szia Dániel!

    Akkor én is beállok a sorba, nálam márciusban kezdődött valamikor a probléma, elsősorban Counter-Strike:Global Offensive-vel játzsok, ahol talán a legfontosabb a ping és packet loss elkerülése versenyszerű használathoz, de szerintem a játék itt oly mindegy, mert a pingelős időszakokban még teamspeaken is rosszabb ping értékeket mérek lossokkal együtt, szóval minden érték rossz lesz, ahol az adat nem megfelelő útvonalon közlekedik.
    Csatoltam egy tegnap készített grafikont, amelyről egész jól kivehetők az intervallumok, 3-4 fele kezdődik, 3/4 11 fele áll vissza, nyilván amikor mindenki használja. Egy random szerverrel mértem a kapcsolatot, de több ezer másikkal is megtehetném.

    Nagyon örülnék, ha megoldódna ez a probléma, a szokásos köröket már lefutottam én is Önöknél, másodjára már azt mondták megvan a hiba oka, javítva, de nem történt semmi. A pontosabb beazonosításhoz az MT-m: 860262467, ez pedig a hibajegyem: 97682412.2, amit másodjára zárnak le, miszerint nem Önöknél a hiba, vicc.

    Üdv,
    Karesz

    0413_ping.png

×
×
  • Új...