Lados

Tag
 • Tartalmak

  13
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Lados posztolt


 1. Sikerült, működik :)  A   "Címfoglalási lehetőségek és információk" -nál nem csináltam semmit. Más kérdés hogy értelme nem sok van, a TP-LINK 941 kb. akkora wifi jelerősséget produkál mint a Sagemcom.

  Tehát valszeg marad a Sagemcom szólóban :)


 2. Mivel van egy Tp-link TL-WR941-es routerem, ezt utána tenném a Sagemcomnak. Beleolvastam a dupla-routeres topikba amit indítottál :

   

  • Van iptv előfizetésem: Saját routerben akkor ki kell kapcsolni a dhcp servert és az egyik lan lábára kötni az utp kábelt. Ilyenkor fontos módosítani azt a címet amin eléred. Tehát ha a saját routert a 192.168.0.1 címen éred el és  a T-s HGW-nek is ez a címe, akkor a saját routered nem fogod elérni. Ezért célszerű módosítani egy másik címre.  Illetve a T-s eszközben célszerű egy statikus címgofalást csinálni és dmz be rakni azt a címet amit ki osztott, a saját routerünknek.

  Odáig értem, hogy Sagemcomban dhcp server kikapcs, lan-ra, az utp az bele a Tp wan-jába. A Tp-n milyen címet állítsak be ? És a Sagemcomban? A S-ban a statikus címfoglalásnál a "Címfoglalási lehetőségek és információk" mit kell bepipálni ill. beírni?

  Bocs hogy ilyen szájbarágós választ szeretnék :)


 3. Ezt írtad : 

  Setup/ Lan Setup menüben tudod átírni dns címet Lan1 static DNS 1: hez beírod hogy 8.8.8.8 Lan2 Static DNS2 höz meg 8.8.4.4 mentés újra indul Hgw ha meg újra Telekomos DNS-t akarod használni akkor törlöd a be írt dolgokat és ugyan úgy mented.

  A Cisco 3925-tel beállítottam, de ezen a Sagemcom-on ezek szerint nem lehet


 4. T. fórumtagok! Jó 2 éve volt gondom a Tidal-lal, akkor anonymus fórumtárs segített. Most Sagemcom F@st3686AC v2 routert kaptam a Cisco 3925 helyett, amin nem találom azokat a beállítási lehetőségeket. Köszönöm előre is!

  Üdv: Kis L


 5. Segíteni nem tudok, hasonló nálam is ! Két hete eszem a kefét a Tidal-lal. Én is próbáltam más hálózaton, azon jó. Telekomos mobilneten is bizonytalan a működése(4G-m van). A Facebookon kérdeztem a T.komot; válasz: nem birja a Tidal szervere. Szóval etet bennünket a T.kom ! 

  Nem tudom ezt olvassa e Tisztelt T.kom, de üzenem: hűségem lejártával lemondom minden T.komos cuccomat !