Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Jasmine

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Jasmine posztolt

  1. Ekkor: 2019. 05. 07. at 23:10, Márffy Magdolna írta:

    Tisztelt Fórum!

    Kérdezni szeretnék valamit.Van egy mobilszám,amit ha a saját mobilomról hivok,akkor mindig foglaltat jelez,vagy rögtön egy pittyegés után szétkapcsol.

    Ha ugyanezt a számot mondjuk a munkahelyi vezetékes telefonról hivom,akkor párat kicseng és utána mondja be,hogy hangposta jelentkezik.

    Ha a saját mobilomról hivom,akkor rögtön foglalt,vagy a fent irtak szerint viselkedik.Gondolom nem mobilhiba nálam,mert több irányban beszéltem ma,hivtam is embereket vezetékes számokat és mobuilszámokat,és semmi gond nem volt.van olyan beállitási lehetőség,hogy foglaltat jelezzen,ha egy adott számrol keresik azt a számot?Mi lehet itt a gond?

    Hangulatos Szerencsejáték

    Köszönöm előre is segitő válaszukat!

    Ez a probléma valószínűleg az adott szám hívásátirányítási beállításaiból eredhet. Lehetséges, hogy a szám tulajdonosa úgy állította be a telefonját, hogy bizonyos számokról történő hívás esetén automatikusan foglaltat jelez, vagy rögtön a hangpostára irányít. Érdemes lehet felvenni a kapcsolatot a szolgáltatóddal, hogy ellenőrizzék, van-e ilyen típusú szűrés beállítva a hálózatukon.

  2. 1 órája, turogomboc írta:

    Szia Andrea!

    Blogírás Tippek

    Egy iPhone XS Max telefonról van szó. Pár órája néztük át az apple aszisztensével a beállításokat. Minden rendben talált, főleg árulkodó még az is, hogy hívásindítás, sms-ek mennek róla, 4g hálózatot is mutat, de csak a fizikai yetteles simen keresztül van adatforgalmam. 

    Szia! Úgy tűnik, az eSIM beállításokkal lehet a probléma. Először is ellenőrizd, hogy az eSIM profilod aktív-e a beállításoknál. Ha aktív, de még mindig nem működik, próbáld meg újra letölteni az eSIM profilt. Néha előfordulhatnak hibák az aktiváláskor, amit egy újraletöltés megoldhat.

×
×
  • Új...