Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag3

Tag
  • Tartalmak

    86
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Megválaszolt kérdések

  1. Törölt_tag3's post in Számhordozás was marked as the answer   
    A sim kártyát viszont nem tudom,hogy le kell-e adni. :) Még nem volt számhordozásom.
  2. Törölt_tag3's post in Online nem megy a készülék vásárlás was marked as the answer   
    Ha aranykártyás vagy akkor választhatod a Move M aranytárskártya csomagot ami szintén elég kedvező ajánlat 3990Ft a havidíj ,és tartalmaz 500MB internet adatforgalmat is. :)
  3. Törölt_tag3's post in Lg G Flex 2 elérhető a Telekom Webshopban! was marked as the answer   
    https://www.telekom.hu/shop/termek/LG+G+Flex+2--LG+G+FLEX+2/SL++SILVER?successUrl=%2Fshop%2Ftermek%2FLG%2BG%2BFlex%2B2--LG%2BG%2BFLEX%2B2%2FSL%2B%2BSILVER&errorCode=ALWAYSON_FAILED&text=alwayson%20cookie%20not%20found&contractType=newPostpaid
  4. Törölt_tag3's post in Domino feltöltés was marked as the answer   
    2.500Ft is hosszabbít 1évet.  Azért javasoltam  a 3000Ft feletti összeget,mert ha előtte aktiválsz kedvezményt akkor járt volna feltöltési bónusz ami ugye vagy ajándék net vagy ingyen percek, nem tudtam ,hogy külföldön tartózkodsz. A telekom honalapjáról feltöltött összegekre is jár az 1év plusz felhasználási idő,2500Ft felett. 
  5. Törölt_tag3's post in Telekom account rendelések értesítők was marked as the answer   
    Szia! Gondolom akkor Telekom otthoni előfizetést rendeltél. :) Az online ügyfélszolgálatra MT ügyfélazonosítóval ,és a hozzá tartozó jelszóval tudsz belépni. A telepítés napján látni fogod az online felületen a saját szolgáltatásaid listáját a hűséged idejét illetve be is fizetheted a számláidat ,de akár csomagot válthatsz rendelhetsz stb.. tehát nagyon praktikus ügyélbarát a rendszer. A folyamatban és a lezárt megrendelések között nem fogod látni a mostani rendelésed. Ott csak azt lehet ellenőrizni amit a telekom.hu -n rendelsz tvt vagy telefonkészüléket esetleg táblagépet vagy notebookot. Várj a bekötésig ,és akkor te is látni fogod az online ügyfélszolgálat széles funkcióit. Szép napot !
  6. Törölt_tag3's post in Tv rendelést nem lehet miért? was marked as the answer   
    Szia. Azt javaslom keress fel személyesen egy Telekom üzletet ahol tájékoztatnak a tartozásod eredetéről. Sajnos ameddig ez látszódik a rendszerben nem fogsz tudni vásárolni tv-t.
  7. Törölt_tag3's post in iPhone 6 gray 64 gb was marked as the answer   
    Szia. Hívd fel a 0630 9 30 30 30 telefonszámot. Ez a Telekom házhozszállítási csoport telefonszáma. Itt tudnak tájékoztatni arról,hogy jelenleg milyen készlet van iPhone-ból,és ha esetleg van olyan készleten amit kiválasztottál itt le is adhatod rá a megrendelésed,de meg tudják mondani hogy melyik Telekom üzletben van ilyen telefon. Sok szerencsét.
×
×
  • Új...