Szilágyi György

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Szilágyi György a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Szaisztok! A fentebb leírt problémám 101238460 számon fut. Szeptember vége óta még semmilyen tájékoztatást nem kaptam a Beruházási osztálytól, hogy mi lenne a telkem álló telekom oszlopok áthelyezésének és a rajtuk futó kábelek kiváltásának a menete. Szeretném minél hamarabb elkezdeni az építkezést...Hogyan tudnám felvenni a kapcsolatot a beruházási osztállyal? Köszönöm!
 2. Köszönöm a válaszokat. Időközben a helyszínen egyeztettem a Kábelhálózat üzemeltetési osztály egyik technikusával, aki felvette a kérésemet és továbbítja a kérésemet a Kábel hálózat üzemeltetési és beruházási osztály felé, aki illetékes az ügyben és további tájékoztatást adnak majd. A technikus egyébként azt közölte, hogy a hálózat átépítése terv-, és engedély köteles. Annyi kérdésem lenne még, hogy 101238460 hibajegy számon fut az ügyem, van-e arra mód, hogy a Beruházási osztály közvetlenül megkeressem az ügyem állapotát illetően? Van publikus elérhetőségük?
 3. Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy mi az általános menete annak, ha a telken, amit nemrég vásároltam, 2 db betongyámmal ellátott fa segédoszlopot szeretnék áthelyezni a telken kívülre. A probléma az, hogy a rejtuk továbbfeszített kábelek, a szomszédos ingatlanokba csatlakoznak, viszont az én telkem felett futnak! Az E-közmű térkép alapján Telekom hálózathoz tartoznak. Tudomásom szerint senki telke,ingatlana felett nem mehet olyan kábel, ami szomszédos ingatlanra, telekre vezet át. Ezért szeretném áthelyeztetni az oszlopokat telken kívűlre és megszüntetni a kábelek jelenlegi helyeit, amik körülbelül 4-5 méterre vannak a talaj felett. Mivel építkezni szeretnék az adott területen, így meg kell szüntetne a jelenlegi állapotot. Köszönöm a válaszokat!