Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag2719

Tag
  • Tartalmak

    16
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Törölt_tag2719 posztolt

  1. Nem is igazán az elintézés lehetősége volt a gondom, az megvan, csak a webfelületi lehetőségeket akartam kihasználni, HA LEHET. Úgy tűnik lehetetlen. Most viszont az merül fel bennem, hogy ha egy webes szolgáltatás nem működik, akkor a szolgáltatóra szokás hivatkozni. De kire hivatkozik a szolgáltató? :))

  2. A HWG-re egy wifis router, és minden problémád megoldódik.

    Van sok nagyon olcsó amit nem szabad megvenni, 300Mb/s alatt csalódás fog érni, különösen több eszköznél.

    A routerben kell konfigurálni a PPPOE elérését onnantól mindent szabadon lehet kezelni.

  3. Igen, erre céloztam, hogy elhiszik-e egy villamosmérnök "tippjét", vagy kikültenek egy botcsinálta technikust vizsgálódni, illetve hogy nekem kell-e bevinnem, vagy tényleg szolgáltatnak, és hozzák viszik a hozzáférési ponton.)

  4. Mennyi egy IPTV beltéri kihordási ideje, és hajlandók-e cserélni, ha használható, de hibás?

    Hat éve használom, és ha kellő óvatossággal kezelem, akkor szolgál szépen, de egyre gyakoribb, hogy csatornaléptetés közben felvétel indul el, a menü mérete esetleges, és az is megesik, hogy minden ok nélkül az akciók reklámalkalmazását tolja a képembe. (Ez utóbbiról már az is eszembe jutott, hogy nem feltétlenül véletlen.) A képi rendellenességek meddig számítanak kellemetlendégnek, és mikortól lehet hibának nevezni? Elég a látható torzulás zaj, vagy az egész képtartalomnak szét kell esni?

  5. Sajnos nem igazán tudom pontosan, hogy mit szeretnék hosszabbítani, mert nem látok rá a jelenleg meglévő szolgáltatásokra (minicsomagok és hasonlók).  Marad a T-pont, sorbanállás, és értetlenkedés.... meg hogy akkor fél percem marad dönteni, vagy kétszer tipegek be, egyszer érdeklődni, másodszor meg ügyintézni. ((

  6. Én megcsináltam a fiókomat és csatoltam hozzá mind a négy előfizetést, mert az otthoni előfizetésemet szerettem volna rendbe tenni, illetve hűségidőt megújítani, de még arra sem hajlandó a frissen összeeszkábált rendszer, hogy a régi összetevőket megmutassa. Két hét óta csak annyi a válasz, hogy hiba történt.... Jelentem észre vettem, de valamiért nem történik ez ügyben lépés. Fizikai oka van ennek, és egy helyben topog az egész Telekom, vagy én estem ki  a szolgáltató kegyeiből?

×
×
  • Új...