Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

mrm_

Tag
  • Tartalmak

    2
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit mrm_ posztolt

  1. 12 perce, Gyurmatag írta:

    Elképesztő. Szerintem legyünk tettlegesek. Bombázzuk a Telekomot ügyfélszolgálati megkeresésekkel, amíg meg nem javítják ezt a roppant bosszantó hibát!

    Megtörtént. Az első "próbálta újraindítani a készüléket" kérdést kibírtam röhögés nélkül, de aztán egyre jobban próbálták a készülékre kenni az egészet (ihpone SE 2020). Újrajelentkeztették mindkét számot, hátha egy fokkal jobb lesz... Egyébként normálisak voltak, de ez tényleg idegörlő tud lenni. 

  2. Ekkor: 2021. 11. 18. at 20:05, Gyurmatag írta:

    Nálunk nem múlt még mindig el. Valamikor jó, valamikor nem. Ma például délután alig fogadta a hívásokat, múltkor meg pár napig rendben fogadta a hívásokat. Valami nagyon nem okés a Telekomnál. Van valami infója erről valakinek? Tapasztalja rajtunk kívül még valaki ezt a problémát? 

    Abszolút, és még mindig nagyon bosszantó. Csak ma (2021. december) a hatodik bejövő hívásommal történik ez, aminek egy része ráadásul ügyfélszolgálatos visszahívás; így hívhatom őket én vissza és megint indul az ördögi kör elölről. Nem csöng ki, csak érkezik az sms. Közel járok a tettlegességhez. 

×
×
  • Új...