Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

AndrewC

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit AndrewC posztolt

  1. 5 órája, DonkaZoltan írta:

    Szia!

    Az én véleményem szerint azóta van ez a probléma, amióta az Apple behozta az IP cím elrejtést, ezt kapcsold ki mindenhol a készülékeden!
    Nyilvánvaló, hogy minden szolgáltató úgy biztosít szolgáltatásokat, hogy azoknak az ő saját szerverein keresztül kell áthaladnia(pl.: korlátlan Facebook használat). Persze, ha a szolgáltató nem tud téged azonosítani, mert az IP címed rejtve van vagy marad, az esetben el tudom képzelni, hogy egy bizonyos idő után "leszakadsz" a hálózatról!

    A beállításokról csatolok egy linket, miket ellenőrizz le, majd ha ezek megvannak, akkor biztos, ami biztos alapon még egy újraindítást is adjál neki!
    Mobil internet probléma

    Üdv,
    Zoli

    Szia Zoli!

    Először is köszönöm válaszodat!

    Az van, hogy pontosan a szifonos cikk megjelenése után mikor kipróbáltam az abban javasoltakat, és továbbra sem oldódott meg a problem - ba…am fel magam nagyon és kezdtem el mélyebben kutatni a témába - és találtam meg ezt a fórumbejegyzésed.

     

    Tehát nem oldódott meg, de Neked igen?

     

    Egyébként a privát átjátszó funkcióm be sem volt kapcsolva, illetve az IP-cím-korlátozása kapcsolót én nem a cikkben mutatott helyen, hanem a mobiladat-lehetőségek alatt találtam meg.. Az be volt, de hiába kapcsoltam ki, nem lett jó.

     

    Nemrég viszont találtam a safari appbeállításai/adatvédelem és biztonság résznél egy nyomkövetés megelőzése kapcsolót és alatta az IP -cím elrejtése opciót. Lehetséges hogy megoldás ha ezeket is kilövöm?

     

    Még egy infó: leszedtem egy diagnosztikai appot, és monitoroztam a cellular adatokat mikor ‘offline’ voltam és miután repülőgép módot be/ki kapcsoltam és újra online lettem. Csatolom a screenshotokat, vannak különbségek, de ehhez már nem értek. Szerinted ezzel előrébb lenne tisztelt szolgáltatónk műszaki területe -így én is-, hibaelhárításban?

     

    Köszönöm, üdv: András

    09B7EDC5-3E7E-4B0A-8670-B60C7D2487AA.jpeg

    71B3B5FB-1C23-4F48-A032-71EBDB2C5D01.jpeg

×
×
  • Új...