Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

BBSz

Tag
  • Tartalmak

    2
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit BBSz posztolt

  1. Hello,

     

    Ez a jelenség más játékoknál is fenn áll sajnos. Én éppen a Warthunder szerverein érzékelem ugyan ezt, folyamatos packet lossok vannak lassan már 2 hete, ezzel egyidejűleg a Twitch is nézhetetlenné vált. Azzal kapcsolatos fórum topicra már reagáltak a Telekomos kollégák, hogy a Deutsche Telekomnál vannak a problémák, túlterheltségre hivatkoznak és állítólag már dolgoznak a probléma megoldásán, bár ott a Twitch akadozásra volt kiélezve a válasz. Lentebb megtalálod a topicot. 

    Üdv,

    BBSz

  2. 10 órája, JuditT írta:

    sziasztok! Köszönjük az észrevételeiteket. Mi is látjuk és érzékeljük, hogy az utóbbi napokban nehézségekbe ütközik a Twitch megszokott minőségben történő használata. A probléma abból adódik, hogy jelenleg olyan útvonalon érkezik hozzánk tőlük az adatforgalom, mely túlzsúfolt, ezért azon torlódások alakulhatnak ki. A hálózatunk és a szolgáltatásunk továbbra is rendben vannak, azonban amíg a hozzánk eljutó streaming tartalom szűkített keresztmetszeten érkezik, addig a Twitch nem használja ki a Magyar Telekom hálózatának kapacitását, így továbbra is érzékelhető lesz a minőségi probléma. Érdemes a tapasztalt hibákat a Twitch felé is jelezni.
    Anyavállalatunk a Deutsche Telekom felvette a kapcsolatot a Twitch streaming szolgáltatóval annak érdekében, hogy minél gyorsabban újra a régi minőségben tudjátok élvezni a streameket!

    Türelmeteket köszönjük! 

    Hello,

    Mint azt más is írta, a probléma nem csak a Twitch-el van jelenleg. Online játékokban is rendszeres, 30-40 %-okat meghaladó packet lossok vannak, az említett esti, "sűrűbb" órákban. Azzal is foglalkoznak, vagy a Twitch-el kapcsolatos problémákra fókuszálnak?

    Ekkor: 2022. 02. 16. at 19:22, White írta:

    Sziasztok

    Nem pont  ide vágó téma de nálam a játék packet loss tol már egy bő hete. Ez össze függhet esetleg az itt említett hibákkal is?

    Üdv 

     

    Üdv.

×
×
  • Új...