Dia

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Dia a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Mikor kapok választ a kérdésemre? Ha ez nem fog működni, meg kell hosszabbítanom a hűségem a másik szolgáltatónál(2022.08.28-án lejárt)
 2. A problémám, hogy nálunk csak réz kábelen elérhető a szolgáltatás, az internet ilyen formában bent is van a lakásomban, jelenleg is aktív szolgáltatás, azonban azt mondja a Telekom, hogy az IPTV-t nem tudják bekötni. Azért nem értem a dolgot, mert 2018-ig egy vidéki kisfaluban éltünk és ott is így működött, réz kábelen kaptuk a netet és 2 beltérin jött az IPTV. Egyébként a házban ahol jelenleg élek 2018 óta, bent van az optika is, de telített a hálózat és a Telekom nem kívánja bővíteni, amit nem igazán értek. Emiatt kénytelen vagyok a TV-t a piros szolgáltatótól venni. Mivel a T-s mobil csomagjaimat nem szeretném hozzájuk vinni(egyelőre), így 2 szolgáltató felé fizetek, ami nem ktg hatékony.
 3. Sziasztok! Tud valaki Budapesten egy nagyon guru Telekomos műszaki embert, akivel személyesen vagy telefonon tudok beszélni? Tehát nem robot és nem értékesítő. Köszönöm!