Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

milanvidakovics

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit milanvidakovics posztolt

  1. Nálam is ugyanez a hiba… Én is írtam egy bejegyzést ezzel kapcsolatba, és próbálkoztam a support-nál is de semmi segítséget nem kaptam… Úgy néz ki őket nem különösebben érdeklik a felhasználók amíg havonta úgyis kifizetjük az összeget, nem beszélve arról, hogy a regisztrációnál azt írják, hogy bármilyen eszközről nézhető, legyen az laptop, tablet vagy okostelefon. Megtévesztő információ!

    Azért ez elég felháborító, hogy igénybe vesszük a szolgáltatást, fizetjük a havidíjat utána pedig nem foglalkoznak a felhasználóval…

  2. Körülbelül egy hete több csatorna is nézhetetlenné vált (többek között: Viasat6, Viasat3, Sorozat+, Film+, Amc, TV2 comedy, Joky tv stb,). A következő hibaüzenetet kapom, bármilyen eszközről szeretném nézni (Laptopról Chrome vagy Edge böngészőből, iPad és iPhone alkalmazásban is): A szerzői jogok tiltják a mobilkészüléken történő megtekintést. A problémával már az ügyfélszolgálathoz is fordultam, de hosszasabb üzenetváltás után is csak odáig jutottunk, hogy a probléma nem tőlük ered. Ez azért is érdekes, mert a csatornák egyszerre váltak nézhetetlenné egyik percről a másikra... Valaki esetleg tudna segíteni a probléma megoldásában?

  3. Körülbelül egy hete több csatorna is nézhetetlenné vált (többek között: Viasat6, Viasat3, Sorozat+, Film+, Amc, TV2 comedy, Joky tv stb,). A következő hibaüzenetet kapom, bármilyen eszközről szeretném nézni (Laptopról Chrome vagy Edge böngészőből, iPad és iPhone alkalmazásban is): A szerzői jogok tiltják a mobilkészüléken történő megtekintést. A problémával már az ügyfélszolgálathoz is fordultam, de hosszasabb üzenetváltás után is csak odáig jutottunk, hogy a probléma nem tőlük ered. Ez azért is érdekes, mert a csatornák egyszerre váltak nézhetetlenné egyik percről a másikra... Valaki esetleg tudna segíteni a probléma megoldásában?

×
×
  • Új...