Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

sangean

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Bejegyzések, amit sangean posztolt

  1. 1.130 csatornat talal a DVB-C (MPEG4) tuner-es TV, de ebbol csak 37 kodolatlan, amik az analogon is elerhetoek.Beszeltem, az ugyfelszolgalattal, hogy legalabb a kozszolgalati adasokat adnak HD-ben, hogy egy fokkal jobb legyen a kep., plane, hogy Csaladi+HD csomagja van anyameknak.Vagy kodolatlanul kene adjak vagy adjanak kartyat (CAM) amit a TV-be be lehet rakni, de egyelore nem tudott ilyenrol, hogy terveznenek.

    2.A kozsozlgalati adasok alapbol csak HD-ben elerhetok, nem premium hanem alap adas, ezert nem is ertem, hogy miert nem kotelezi a telekomot a hatosag, hogy a kozszolgalati adasokat belepiszkalas/felar nelkul adja tovabb a halozatan.

    3.Ennek a szerencsetlen telekomnak elegge osszevissza van technikailag megoldva a halozata, szanalmas.Ott van az en szolgaltatom a *******. 3000 FT-ert DVB-C-n, 130 csatornat ad amibol 25 HD adas, akar hany TV keszuleken nezhetem, buta STB nelkul.

  2. "Első számolás a helyes a másodikat nem is értem hogy jött. Kérsz pvr-t akkor az lesz az elsődleges 1100 Ft a többi meg + 870."

     

    A telekom ingyenesen ad egy sima IPTV STB-t.

    Hol van az leirva, hogy ha kesobb valaki ker meg egy felvevos IPTV STB-t is akkor hirtelen mar az addigi ingyenes simaert is kezdjen el fizetni?

     

    Hol van ez leirva, hogy a masodlagos felvevos IPTV STB, automatikusan elsodlegesse valik? Es mi ebben a logika, hiszen a tobbelt szolgaltatas az a felvevos STB (1100 ft)...

     

    Csatoltam a Telekom valaszat:

     

    Telekom valasz

  3. "Mpeg4 vissza fele kompatibilis."

     

    A visszafele kompatibilitast igazabol ugy kell erteni, hogy ha van egy MPEG4-es TV-d az az MPEG2-es dekodolast is tudja.

     

    Az en regebbi TV-men csak MPEG2 van, kiprobaltam es szepen bejon a 37 csatorna kodolatlanul.

    A kerdesem arra iranyult, hogy a 37 mellett bejonnek-e kodolatlanul a HD adoasok is, legalabb a kozszolgalati csatornakra?

     

    (Az SD adasokat MPEG2 tomoritessel nyomjak)

    (A HD adasokat MPEG4 tomoritessel nyomjak)

  4. Most, hogy a volt analog csatornak ( 37 db Budapesten) elerheto ingyenesen DVB-C-n,  valaki probalta MPEG4-es tunerrel?

     

    Kozszolgalatiak bejonnek HD-ban ingyenesen?

    Gondolom nem, hiaba van az embernek IPTV-s Csaladi HD csomagja...

     

     

  5. Aljassag a Telekomtol, hogy ugyanazert a szolgaltatasert majdnem ketszer annyi penzt szed be havonta az egyik ugyfeltol mint a masiktol!

     

    1 felvevos IPTV STB (1100 ft) + 1 sima IPTV STB (870 ft) = 1970 ft

    1 sima IPTV STB (ingyenes) +1 felvevos IPTV STB (1100 ft) = 1100 ft

     

    A kulonbseg csak a sorrend. Ha tudtam volna, akkor hajdnanan amikor elsore felvevos IPTV STB-vel inditottam, akkor elotte kellett volna kerni egy simat es berakni a sarokba, most nem ketszer annyit fizetnek ugyanazert a szolgaltatasert diszkriminativ modon.

     

    Mar irtam panaszlevelet, azt irtak, hogy ilyen az arpezesuk es kesz! (Hibasan, teszem hozza...)

     

    Velemeny?

     

     

     

     

×
×
  • Új...