Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

MrThomas

Tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

MrThomas eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Sziasztok! TIPP JAVASLAT Aki átüti a DNS-t a fenti javaslatok alapján érdemes a parancssorba(START - kereső cmd vagy Windows gomb+R cmd ) az alábbi parancsokat lefuttatni és utána már jól fogja használni. "ipconfig /release" "ipconfig /renew" "ipconfig /flushdns"
  2. @KristofT Szia, egyszerű köszönet nem elég, hogy ennyire flottul megoldottad a problémát! Köszönjük és csak kérdezem, hogy mivel, vagy hogyan lehet beszállni az anyagiakba? Én most előfizettem direkt egy VPN-re (Proton) de azt a 10 dollárt szívesebben adnám oda neked és szállnék be a költségekbe. (remélem ezzel nem csak én vagyok így :D) A DT meg reszelje tovább a *****ot a CF-el, ha a CF-nek is kell pénz meg a DT-nek is és nem tudnak kecske-káposzta elven megegyezni akkor az EU részéről kellene már beavatkozni, ha egyáltalán nemzetközi szinten ez bárhogy pusholható.
  3. Sziasztok! Szeretném megköszönni a tippeket, a proton vpn-el ausztriára csatlakozva az esti problémák megszüntek és lehetett normál módon discordon beszélgetni, online játszani és a streaming is ment rendesen! Előfizettem ugyan, és úgy használva elég jó 20ms-es pingeket produkált ami zseni Köszönöm
  4. Sziasztok! Szép estét, szeretnék érdeklődni mit tehet ilyenkor egy átlag user, hogy az megfelelő illetésekességhez kerüljön a probléma és ne csak romoljon a helyzet? @telekom szakértő megidézlek. Kérlek válaszoljatok. Köszönöm
  5. Sziasztok! Azt valaki esetleg tudja itt a fórumon mitől lehet az, hogy ha az 1.1.1.1 -es vpn-t (warp vagy anélkül) bekapcsolom akkor egy ideig jó a kapcsolat, majd megint szétszalad a ménes, kikapcsolom utána megint egy ideig jó, vpn vissza megint jó--> megint nem. Ez a folyamatos routing változtatás miatt lehet központilag? Köszi előre is a válaszokat
  6. Sziasztok! Itt is jelzem, hogy mi a rongybatekert mákostésztát kell elültetni a himalájai hegyekbe, hogy működjön végre az amiért fizet az ember???? Észveszejtően felfoghatatlan hogy hetek óta probléma van és ninsc rá megoldás. Hogy egy klasszikust idézzek: " Kit kell les0pni, hogy történjen valami?"
  7. Sziasztok! Elnézést kicsit késő is van és a türelmem is kezd fogyóban lenni. Megkérdezhetem, hogy én mint egy szolgáltatásért fizető ügyfél, aki jelzi a szolgáltató felé, hogy a szolgáltatásukkal probléma van, annak az ügyfélnek miért kell egy harmadik félnél hibát bejelenteni, mikor elvileg én internetért fizetek. Nem csak bizonyos szolgáltatásokon keresztül "kapható" internetért, hanem tudtommal az egész kivan fizetve. Szóval most ezt nem értem, miért nekem kell trillázni és neteső táncot járni, hogy ugyan kérem, elnézést, de jó lenne tudni mikor lesz legközelebb lehetőségem arra, hogy az internetet a maximális formájában használhatom? Persze nyílváán költői a kérdés, és nehéz is lenne megválaszolni, hiszen ha csak a Telekomnál van hetek óta probléma és még egy kedves barátommal havonta egyszer egy napot sem tudunk normálisan randalírozni a Zinterneten mert épp... mi is történik pontosan? Sehol egy hivatalos kommunikációt nem látok, csak a fórumok (nem csak ez) ég a témában. Mi a teendő? Mikorra lesz jó? Én nem fogok senkinek jelezni, csak a szolgáltatónak, mert az ő dolga ezt orvosolni. HA és amennyiben egy dátumot kapnék, hogy június vége 2026-ban, már azzal is előrébb lennék, mint a "foglalkozunk vele" általános mondattal. A kérdésre a választ szeretném megkapni és nem egy sablon üzenetet. Köszönöm!
  8. Sziasztok! Az elmúlt hét esti óráiban a discord nálam is folyamatosan betöltési csatlakozási gondokba került. Ha felépül a kapcsolat és végre betudok csatlakozni akkor onnantól nagyjából stabil, de a szerverre való csatlakozás vagy csak a discord weboldaláról letölteni a discordot (mert az app újratelepítésével akartam próbálkozni), esetleg webes felületen való csatlakozása is siralmas Tudunk arról valamit, hogy erre mikor lesz megoldás? Néhány trace kép tőlem most 05.30 16:40 kor és ez a későbbi órákban csak rosszabb.
×
×
  • Új...