Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Slash86z

Tag
  • Tartalmak

    18
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Slash86z eredményei

Tudományos főtag

Tudományos főtag (5/13)

  1. Slash86z

    Gaming

  2. Google barátom ezt mondja:"2023-ban egész évben a Magyar Telekom csoport összes bevétele 13,8 százalékkal 849,4 milliárd forintra nőtt, módosított nettó eredménye 48,7 százalékkal, 93,6 milliárd forintra emelkedett." És ez csak a magyar akkor DTAG + osztrák + lengyel + stb stb de biztos beleroppan. Egyébként a telekom szakértőknek ajálannám figyelmébe ezt a remek egyen öltözéket persze magentába egy kis tuningnak: https://www.southparkshop.com/products/south-park-cable-company-nipple-rub-adult-all-over-print-t-shirt
  3. Szia! Nem csak a proton nal működik lényeg hogy keress egy osztrák vagy talán még a belgium is jó picit magsabb ping de stabil.Nem a ping volt problémám hanem packetloss.Lényeg hogy manuálisan válassz szervert a vpn kliensen belül.( )Úgy hogy pl rá tracelsz pingplotterrel és ha jó felé kapcsolatod ahoz kapcsolódj a klienssel. A kép meloból van itt *****kom van és itt ugyan az pedig ez hibrid koax. nord vpn serverek az országkódot figyeld: https://nordvpn.com/ovpn/
  4. Szerintem magyasról le**arják az nmhh-t kb úgy mint az ügyfelet.
  5. Rviktor köszi! A protonnal úgy tűnik működik igaz nem mindegy meik útvonalon keresni kell de találtam jól műkőd.
  6. Hát igen a magyar proton ip van olyan lépés ahol ahol elvérzik.Szerintem az ország kóddal benéztél valamit azek AUSZTRÁL(au) és nem AUSZTRIA(at) ip-k. Lehet megpróbálom este a nord vpn hátha megtalálom hol lehet konkrét szerverhez connectelni.Protonban láttam most video alapján hogy lehet elvileg akkor nord ba is kell lennie ilyen funkciónak.Este volt már három sör meg kerti munka után úgy hogy vártak rám 6 an gamebe nem volt kedvem szarakodni gondoltam plug and play. Ha nincs más bix es vps open vpn szerverrel még lehet ez legjobb csak sok a melo vele.A bix felé nincs packet loss egy állomáson sem.Nem tudom a telekomnak mi ebben az üzlet de ha sokáig köti az ebet a karóhoz akkor előbb utóbb elpártolnak tőle az előfizetők.
  7. Rviktor köszönöm!Most melóbol le traceltem pár osztrák szervert itt is *****com van és ugyan úgy frankfurtba szaródik el mint az othoni.A nordvpn es szerók között van pár igéretes aminel 0 packetet droppol minden lépesen és ping is 20ms körüli. Csak már refoundoltam a nord vpn árát mert pont egy hete próbáltam és nem igazán akart működni a nord vpn kliensből.Úgy emlékszem nem is választhattam konkrét utvonalat hanem csak hogy ausztria és kész majd magátol keresett egyett.Pár proton címet nem ismersz ausztriába? Rátracelnék este othonról hogy mégis milyen úton érek el hozzá.
  8. Sziasztok! Milyen vpn tudtok ajánlani hogy elkerüljem frankfurtot DT-t.A nord vpn próbáltam nem igazán vált be. Várok még a lemondassál van másik alternatíva optikára szerencsére de mivel sok szolgáltatás van a telekomnal nincs kedvem vele szarakodni újra húzni minden kábelt az ip tv ig stb ezért is várok még.Bár a német telekom fórumon azt írták évekótak ismert a probléma és még évekig velünk is maradhat.🤕 Kérdés meg lehet e kerülni vpn el a frankfurti torlódást mert ha vpn hez frankfurton keresztül megy akkor kapcsolat akkor nem csináltam semmit.
  9. Szerintem ez így tökéletes by telekom szakértő.
  10. Egy kis érdekesség a "Szakértőknek".A ticstévé az bezzeg. VS Cloudflare
  11. Hová gondol uram.Mr és Mrs Copy Paste-nek komoly cégnél nincs idelye ilyesmire most is csak hátráltatjuk szegényeket a munkavégzésben azzal hogy tele köpködjük a forumot. "Illetékes munkatársaink hosszabb ideje - és jelenleg is - foglalkoznak a jelzett problémával." 2 hónapja nem kapnak fizetést vagy mégis mi a probléma.Ez nem tályékoztatás.Ez mellébeszélésnek hívják. Várjuk a csodát mint kristus eljöveltelét?Imádkozni a telekomhoz hogyan kell?
×
×
  • Új...