Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

atiboi

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

atiboi eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. atiboi

    Ubiquiti Unifi UDM-Pro IPTV Android TV Optika

    Kedves @Telekom szakértő! Ez nem gond ugye, hogy egyidőben két PPPoE kapcsolatom van, azaz két publikus IP-t használok? Köszönöm!
  2. atiboi

    pfSense IPTV beállítás

    Keves @Tomika! Köszönöm, a bonyolultabb megoldást megcsináltam én is, működik Ubiquiti routerrel. Nekem androidos set top boxom van és azt vettem észre, hogy ha nincs PPPoE a telekomos routeren, akkor nem megy az adás. Így muszáj vagyok mindkét routeren PPPoE-zni, ami azt jelenti, hogy 2 publikus IP-t "rabolok". Nálad is így van, tapasztaltál ennek bármi hátrányát hosszabb távon?
  3. atiboi

    Ubiquiti Unifi UDM-Pro IPTV Android TV Optika

    Sziasztok! Azzal a megoldással sikerült megoldani, amit itt írtak: Az volt a megoldás amit a végén találtam, hogy a Telekomos router visszament PPPoE-re, meg a saját routerem is maradt így és két kábellel van összekötve a két router. Így két WAN interfész van. WAN 1. PPPoE - minden internet WAN 2. DHCP (mögötte PPPoE a telekom routeren) - csak a set top box subnetje És csináltam egy routeot, hogy a set top box subnetjének minden trafficja menjen a a WAN 2-re Ennek csak egy hátránya van, hogy két publikus IP-t használok a két PPPoE kapcsolat miatt, de asszem ez nem az én problémám
  4. atiboi

    Androidos telekom tv box saját router mögött

    Szia @uzman! Ennek nincs alternatívája? Muszáj közvetlenül a telekomos routerbe dugni? Sajnos a nappaliba csak két közvetlen link megy a routertől, az egyik az AP-é, a másik egy switch-é, ahova az androidos boxot szeretném dugni. Az nem jó megoldás, hogy az AP a switch mögé kerül az androidos box meg megy a telekom routerbe, mert a switchem csak gigabites, az AP meg már Wifi 7-es tehát szeretnék közvetlen 2.5 GB-es linket az AP és a routerem között. Tehát az androidos boxot muszáj a switchen keresztül a saját routeremmel üzemeltetni. Kilát az internetre, IGMP proxyt megkapja a vlan-ja, mi kell még neki? Ugyanaz a hiba, amit fentebb írtak. Műsorújság és egyebek bejönnek, de a TV adás csak homokórázik, majd egy idő után E105.
×
×
  • Új...