Solo

Új tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Solo a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Ma kétszer beszéltem a 1412-vel mind a kétszer azt mondták hogy akinek analog alap előfizetésé van azoknak nem jár az ingyenes media konverter. Most megpróbálom meg egyszer hátha a harmadik ügyintéző mást mond.
 2. Analog előfizető vagyok alap csomaggal! Amit ma megszüntettek! A 1412-n azt mondták hogy nem jár nekem. Kérdeztem miért, azt mondta a hölgy hogy nem kötelesek megindokolni.
 3. Sziasztok! "Abban az esetben, ha EUROscart- vagy RCA-csatlakozóval ellátott (hagyományos képcsöves) TV-készüléked van, további jelátalakító, más néven médiakonverter beszerzésére van szükséged, amelyet a készülékedhez kell csatlakoztatnod. Egy darab ilyen digitális jelátalakító eszközt díjmentesen biztosítunk, melyet 2015 augusztusától szeptember végéig postai úton küldünk el számodra. 2 Ha több hagyományos képcsöves TV-készüléked van, akkor mindegyikhez rendelned kell egy-egy médiakonvertert. " A fenti idézetben a szöveg egy kamu! Analóg előfizető vagyok, ma kikapcsolták az analog szolgáltatást természetesen ingyen konvertert nem küldtek. Akinek van IP szolgáltatása nem jár az ingyenes média konverter! Aki analog kábeltévé előfizető de csak alap csomagot fizetett neki sem jár az ingyenes média konverter! Ezt kellet volna még a fentebb idézetbe bele tenni igy lenne a korrekt. Ui: És természetesen akinek van Ip-tv-s előfizetésé családi+hd csomaggal, neki is csak az alap csatornák érhetőek el a digitális kábel tv-n! Ez igy korrekt Hajrá Telekom!