Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag5317

Új tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Törölt_tag5317 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Törölt_tag5317

    Analóg Kábel TV

    Ma kétszer beszéltem a 1412-vel mind a kétszer azt mondták hogy akinek analog alap előfizetésé van azoknak nem jár az ingyenes media konverter. Most megpróbálom meg egyszer hátha a harmadik ügyintéző mást mond.
  2. Törölt_tag5317

    Analóg Kábel TV

    Analog előfizető vagyok alap csomaggal! Amit ma megszüntettek! A 1412-n azt mondták hogy nem jár nekem. Kérdeztem miért, azt mondta a hölgy hogy nem kötelesek megindokolni.
  3. Törölt_tag5317

    Analóg Kábel TV

    Sziasztok! "Abban az esetben, ha EUROscart- vagy RCA-csatlakozóval ellátott (hagyományos képcsöves) TV-készüléked van, további jelátalakító, más néven médiakonverter beszerzésére van szükséged, amelyet a készülékedhez kell csatlakoztatnod. Egy darab ilyen digitális jelátalakító eszközt díjmentesen biztosítunk, melyet 2015 augusztusától szeptember végéig postai úton küldünk el számodra. 2 Ha több hagyományos képcsöves TV-készüléked van, akkor mindegyikhez rendelned kell egy-egy médiakonvertert. " A fenti idézetben a szöveg egy kamu! Analóg előfizető vagyok, ma kikapcsolták az analog szolgáltatást természetesen ingyen konvertert nem küldtek. Akinek van IP szolgáltatása nem jár az ingyenes média konverter! Aki analog kábeltévé előfizető de csak alap csomagot fizetett neki sem jár az ingyenes média konverter! Ezt kellet volna még a fentebb idézetbe bele tenni igy lenne a korrekt. Ui: És természetesen akinek van Ip-tv-s előfizetésé családi+hd csomaggal, neki is csak az alap csatornák érhetőek el a digitális kábel tv-n! Ez igy korrekt Hajrá Telekom!
×
×
  • Új...