Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag5415

Új tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Törölt_tag5415 posztolt

  1.  

    Vagy  újraindítom vagy reset gombot nyomok.

    Szia. Érdekes jelenség. Nem tudom mennyire vagy jártas az informatika világában, úgyhogy ha valami nem tiszta, kérdezz nyugodtan.
    Van egy inSSIDer nevű program. Ezt elindítva láthatod a környezetedben lévő többi wifi eszközt. Mutatja, hogy melyik milyen frekvencián működik, az egyszerűség kedvéért ezeket beszámozták 1-13 csatornára. Olyat kéne keresni, ami viszonylag üres, vagy gyenge a jelerőssége, és a Technicolort arra állítani. Mivel sokan hagyják alapértelmezetten, valószínűleg az 1-es és a 6-os csatornákon lesz a legtöbb eszköz. Az enyém pl 13-ason van, mert a környezetemben mindenki az 1-est használja. :)
    Nem tudom milyen beállítási lehetőségek vannak, de pl. a ShortGI-t érdemes kikapcsolni, ha van ilyen.

    Laptopon próbáld meg, hogy amikor belassul a hálózat, ki, mad visszakapcsolod a gépen a wifit. Általában erre szokott lenni egy dedikált gomb. Ez után helyreáll? Vagy mi szokta helyreállítani? Csak a router restart?

    Vagy újraindítom a modemet vagy resetet nyomok, mert csak ez oldja meg de csak egy X ideig aztán kezdődik újra ?? 

  2. Szia! Nos inSSID programmal már be is állítottam a csatornát, ami nálam is 13as csatornára van állítva, de ettől függetlenűl leakad egy X idő után és a laptopon is jelentkezik ez a dolog mert lemérem. Ekkor kapok ilyen méréseket hogy 5-6mb/sec de ez a maximum, viszont a feltöltési sebesség az szépen 10mb-on pörög! Wifinél ezek vannak:

    interface, output power, 802,11 band, 802.11 n-mode, 802.11 N supported required, bandwidth, sideband for channel, channel, tpc mitigation (db), obss coexistence és STBC Tx beállítások

     

    helyreállítani csak a restore szokott segíteni.

  3. Szaisztok! Olyan gondom van, hogy van egy technicolor 7200 modem, a gond ott van ha valamilyen készüléket wifiről üzemeltetek, legyen az tablet, telefon, laptop egy bizonyos ideig szépen jön a wifi (48-90mb között), majd egyszer csak leakad és a wifin működő eszközök max 1-3mb között megy a netkapcsolatom! Előfizetésem xxl net (120mb) családi csomag+22hd és van 3db boxom, ami felvevős. Mit lehet tenni mi lehet a gond mert a telekom szervízesei semmit nem tudnak mondani és foggalmuk sincs mi lehet a gond!?!?!

×
×
  • Új...