mck92

Új tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

mck92 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Értem Köszönöm a választ! Szóval, akkor az elküldött sms tartalmát felejtsem is el, hogy valaha is tudni fogom (?) - telefonomban törölve lett, mert ott nincs-
 2. Igen, arra.
 3. A számlámon szerepel 14 ! db *****fonosra küldött sms. A részletes híváslista / számla nyomtatásnál ezeket visszaolvashatom, vagy csak a telefonszámot tudhatom meg, amire érkeztek azok az sms-ek?
 4. Sziasztok! Jelenleg van egy 17.841 ft-os kifizetetlen számlám... Ezt itt látom az online számlán. (Múlthónapban befizettem a szolgáltatónál összesen a két telefonra 35.000 Ft-ot, és akkor a csaj azt mondta, nincs több kifizetetlen számlám....) Jelenleg postán két darab csekket kaptam a tmobiltól, amiken viszont egyszer 19.054 Ft szerepel, és egy 6980 Ft-os.... (ezeken a határidő december 21) Most akkor pontosan mennyi az annyi? 17.841 vagy 19.054+6980 Ft? Sajnos valószínűleg nagyon nehéz felfogású lehetek, mert egyszerűen nem értem itt a számlázásokat. Milyen telefonszámot tudok felhívni, ahol megbízható türelmes értelmes illetékestől megtudnám ezt kérdezni (és aki a szőke fejemnek érthetően válaszol)? És még annyi kérdésem lenne, ha a határidő a csekken dec.21 és én csak január 04én tudom befizetni, akkor mi a helyzet?