Tibor74

Új tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Tibor74 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Az FTTH- t értettem optikai alatt mivel a dsl nálunk rézpáron érkezett kb 1200 méterről az optinethez meg behuzták a szobámba az üvegszálat.
 2. A vdsl-es 40-50 körüli pingem 10- 12 re csökkent, szóval lényegesen alacsonyabb a válaszidő. A 10 meg a120 megás csomag között 1000 ft különbség van ugyhogy nem érdemes spórolni rajta. Ha huzzák az optikai kábelt ugyis az az érdekük nekik is, hogy ki legyen használva ezért elég jól beakciózzák a csomagokat.
 3. Üdvözlet mindenkinek. Egy olyan problémám van, hogy VDSL-röl átkerültem Optinetre. Kicserélték a modemet egy Huawei hg8245h-ra azóta a szomszéd szobában is szakadozik a wifi sokszor ledobál, azt irja,hogy nem lehet csatlakozni a szerverhez. PL: a modemtől 5 méterre nem játszik le egy Youtube videót csak szakadozva. Szerintem nagyon kicsi a hatosugara. Az előzö VDSL modemmel még 25- 30 méterről is müködött minden. Probáltam beállitani de minden 100%-on van. Mit tehetnék, hogy jobb legyen? Estleg vegyek egy saját routert és kössem be utána? Elöre is köszönöm a segitséget.