Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

KZoli89

Új tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit KZoli89 posztolt

  1. 4 perce, Roli82 írta:

    Szia Zoli!

    1. Nem lehet, mert a T-s ONT nem bridge mód van, hanem PPPoE Passthrough amit te magad is be tudsz kapcsolni az ONT webes felületén és a kapott felhasználó névvel és  jelszóval a saját eszközödön felépítheted a kapcsolatot.

    2. Ha saját eszközödre szeretnéd kötni az IPTV boxot akkor a routerednek támogatnia kell az IGMP Proxy-t és az IGMP Snooping funkciókat.

     

    Köszi szépen, utánanézek ezeknek!

    Ennek ellenére megrendeltem a szolgáltatást, legfeljebb csak a terven változtatunk egy kicsit :)

  2. Sziasztok!

    Nem olyan régen elérhetővé vált nálam is az optikai Net 1000/1000 díjcsomag. Ezzel kapcsolatban a következő kérdésem lenne:
    1, Lehet-e már a megrendelés pillanatában kérni, hogy az ONT, amit gyárilag kapok központilag bridge módban menjen?
    2, Van-e valami különleges követelménye a Telekom-os IPTV-nek, aminek a következtében a routeren található IPTV beállítás nem működik?

    Amiért kérdem ezeket. Jelenleg a konkurens D betűs kék szolgáltatónál vagyok, ahol a kábel TV koax-on jön, a net pedig egy LAN kábelen. Ezen a kábelen már lett mérve 900 Mbps, szóval legalább egy Cat5e kábel van kihúzva (de ha kell, akkor ezt a kábelt áthúzom). A lényeg, hogy a jelenlegi helyre több kábel nem fér el (Router + IPTV). Jelenleg ez egy Synology router-be fut bele, ami már kellően be van konfigurálva, és ezen nem is szeretnék változtatni. Ezt szeretném megoldani úgy, hogy a meglévő kábelt felhasználva vinném a routerhez a netet, és a IPTV-t saját routeren keresztül oldjam meg. Ezért is kellene a bridge mód, és nem kellene a fél lakáson áthúzni az optikai szálat.

    Köszönöm előre is segítséget!

    Üdv,
    Zoli

  3. Nekem csak sima ADSL-em van, de a helyzet szintén ugyan az. Facebook, LinkedIn CSS nélkül jelenik meg, a NAS-om állandóan elveszti a kapcsolatot a DDNS-sel, stb. Úgy néz ki, hogy valami központi gáz lehet, remélhetőleg nemsokára megjavul.

×
×
  • Új...