Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Podolski01

Tag
  • Tartalmak

    98
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Podolski01 posztolt

  1. Ekkor: 2020. 06. 10. at 14:57, Atesz írta:

    Hali! Pont azért panaszkodtam amiket le írtál ki jött egy szerelő át nézett mindent és mondta, hogy nincs mese akkor cserél HVG-t mert más hiba nem lehet. Folyamatosan jeleztem, hogy probléma van a szolgáltatásban. Most nincs semmi minden megy rendesen azóta az IPTV sem akad. 

     

    Hali! Gondoltam, hogy nem gombnyomásra van 1000, de kicsit oda figyelne a telekom akkor ide is dobna némi fejlesztést. Környéken mindenhol optika, itt régi réz 0 fejlesztés. 500se elérhető. Bár a szerelő aki ki jött és modemet cserélt is azt mondta 500 simán rá ereszhető mert birnia kell a technikánka. Mondta is hivjam az ügyfélszolgálatot, de ereménytelen volt mert Ők viszont nem tudták be kapcsolni. Több éve semmi fejlesztés... itt a van más szolgáltató optikával és egy másik igaz rézen de alap az 500... 

    Én nem szeretnék váltani, de pár ismerős gondolkodik vagy már megtette, mert nem lát semmi fejlesztést.

    Köszi az infót, jövő héten én is szerencsét próbálok egy hibabejelentéssel. Aztán remélem csere lesz Kaon CG3000-re. 

  2. Ekkor: 2020. 06. 05. at 14:11, Atesz írta:

    Egy ideje le cserélték Sagemcom modemem erre az állítólag nagyon jó HWG-re. Nagyon itt a fórumon sem a itcafe forumán nem találkoztam a modemmel kapcsolatos tapasztalatokkal. Nem nagyon szorja ki a Telekom ezt a fajta HWG-t? 

    Van egy érdekes hibája, amire még nem tudtam rá jönni miért van. Ha belépek az adminisztrációs felületre akkor nem jelenik meg semmi az eszköz adatai üresek, várni kell nem keveset mire be tölti az adatokat, addig sem wifit semmit se lehet állítani. Fura hiba, bár sürün nem lépek be mert nincs rá szükség.

    Wifit ki kapcsoltam nem nagyon tudok róla nyilatkozni, de még ment addig jó volt. Jobb mint a Sagemcom-é.

    300/20 as netre kaptam. szerelő szerint mehetne az 500 is, vagy akár a 1000 is, de itt Turán még ezt nem engedélyezték ügyfélszolgálat nem nagyon volt segitőkész. Persze a szerelő válltig állította, hogy már müködni kell. mi ebben a jó? HWG most már kompatibilis a nagy nettel csak a telekom nem :/

     

    Nektek tapasztalatotok? Vagy nem sokmindenki használja ezt az eszközt? 

    Üdv! 

    Te mikor kaptál ilyen Kaonmedia cg3000 modemet? Én nagyon szeretném lecserélni a mostani Sagemcom V3-at egy cg3000-re, mert ez az első perctől kezdve nagyon vacak, újraindul, a Wi-Fi akad, szakad, gyenge, a felület is nehézkes, néha az IP-tv is akadozik. 1000 megás netem van. Ha valaki tudja, hogy hogyan juthathatnék egy Kaon cg3000-reshez, az kérem jelezze. 

    Hibabejelentés és a szerelőt kérjem, hogy ilyet hozzon? 

  3. 13 órája, Kalimera írta:

    Ha a fejlesztés valóban megtörtént, onnan még rögös út vezet a használatba vételig.

     

    Kérhetsz „szolgáltatásrendezést” (akármit is jelentsen), ami kiderítheti a valós helyzetet.

     

    Ha itt megjelenik a címeden, rendelheted:

     

    https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/otthoni/dijcsomagok

     

    Nálunk szeptember végére mindent felszereltek az oszlopokra és be is kötötték a közeli kisváros rendszerébe, de csak december elején 66 nap elteltével sikerült megrendelni.

     

    A szolgáltatásrendezés mit jelent, hogyan és hol tudom kérni? :)

  4. Üdv!

    Érdekelne, hogy a Dunakanyarban és környékén mikor lesz elérhető, és ténylegesen igénybe vehető a 250 Mbit/s internetszolgáltatás? 

    Mivel már hónapok óta ígérgeti  szerelő és az ügyfélszolgálat is, hogy hamarosan meg pár héten belül működni fog, de konkrétan még mindig visszautasították a megrendelést műszaki okokra hivatkozva, ami azért is furcsa számomra, mert úgy tudom, hogy pont most november végén, november 28-30 között volt egy nagyobb fejlesztés ezen a területen ezzel kapcsolatban, hogy végre működjön a 250 Mbit/s internet is, ez a fejlesztés elvileg meg is történt, ennek ellenére még mindig nem tudják adni a nagyobb sávszélességet, mi lehet ennek az oka? Vajon mennyit és mire kell még várni, fog egyáltalán valamikor működni a 250 Mbit/s errefelé, vagy csak ígérgetés az egész? 

    Előre is köszönöm a segítséget!

×
×
  • Új...