Törölt_tag6183

Tag
 • Tartalmak

  16
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag6183 posztolt

 1. A személyes, telefonos, email-es ügyfélkezelésen már túl vagyok, érdemleges válasz nélkül... Problémám a következő: Feltettem file-okat az ftp.t-online.hu ... helyre, a public_html-be. Eddig jó. Ha kívülről akarom látni - tehát bejelentkezés nélkül - ezt írja: "You don't have permission to access ... on this server." Egy "public" terület tudtommal mindenki számára elérhető. Erre szeretnék megoldást kapni. Pontosabban azt az elérési címet szeretném tudni, ahonnan olvasható.
 2. Személyesen, telefonon, email-ben, amit mondtak, az [...]. Ennyit az ügyfélszolgálatról. Kellett hozzá egy informatikus, de akinek nincs, az azóta se tudná használni. Erről ennyit. Üdv.
 3. Új tárhelyet csináltak, és most minden jól működik. (Kivéve az ügyfélszolgálatot...) Köszönöm.
 4. Hoppá, most látom, hogy nálam a "Lakossági weboldal menüs" aktív, és van Linux is, állítólag ingyenes. Bár Tamas586 úgy látom windows-ból próbálta és ott sem ment.
 5. Viszont nemsokára lejár a hűségidőm.
 6. Nálam is aktív. És már bejelentettem (személyesen, telefonon, email-ban), az utolsó válasz az volt, hogy keressek egy jó informatikust. Ez Németországban biztos nem így működik...
 7. fgabor87 Nálam sem kell, csak írtam. Egyébként filezilla.
 8. van benne egy cgi-bin nevű könyvtár, az OK?
 9. igen
 10. ... és a te példád nem telekom, akik nem hajlandók értelmes válaszadásra.
 11. A formátum ez, mégsem lehet olvasni, próbáld meg: http://web.t-online.hu/juhaszjozsef19560525/e.jpg
 12. OK, feltettem egy szabványos file-t, a helyzet u.a.: http://web.t-online.hu/juhaszjozsef19560525/e.jpg
 13. Egyszerre válaszolok: - szóköz nélkül sem megy; - csak ez az egy file van benne; - és nyilvánosan olvasásra be van állítva.
 14. teherwagon: Köszönöm, de pont ez a bajom. Ezt akarom látni (láttatni), és nem megy: http://web.t-online.hu/juhaszjozsef19560525/SztMSz Lap 24.pdf Ott van, evvel a felh.névvel mentem be most, és nem engedi látni.
 15. A KÖZPONT egyszerűen nem ad egyértelmű választ, hogy pontosan mi az elérési út. Ez a fő probléma.
 16. Most 1 pdf van ott, azt nem tudom elérni. Az index.html mit tartalmazzon?