Törölt_tag6282

Új tag
 • Tartalmak

  7
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag6282 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Persze tele van a listám legalább 20 félével. A torrentek és a kliens biztosan jó, attól tartok Telekomos kavarás ez.
 2. Igen publikus az IP címem. 81.xxxx A kérdésem szerintem valamelyik moderátor tette be ide. Ellenben a környék összes Telekomos ismerősömnek ugyanez a jelenség.
 3. Akkor még annyit kérdeznék hogy tehát a problémám egyedi, s nem Telekom specifikus azaz nem valamiféle korlátozásról van szó? Mert akkor érdeklődöm náluk telefonon is. Köszi
 4. Szia, Persze lenne rengeteg de nem kapcsolódik hozzájuk.
 5. Igazából bármelyik kliens... Utorrent,Bittorent,Deluge.. Mind próbáltam. Igen nyitottam neki külön is 1 portot amit meg adtam a kliensben is és mégsem... nem értem
 6. Igazad van elírtam Igen próbáltam be van állítva a kliensben is stimmel vele.
 7. Sziasztok, A problémám hogy 1 hete már Telekomos 120mbs/10mbs-es előfizetőként a torrent letöltés száguld de a feltöltés egyáltalán nem megy. Az ip címem publikus, a router beállításokban az upnp bekapcsolva, portok nyitva mégsem produkál semmit. (Az előző internetszolgltamnál hibátlan volt a dolog tehát a kliens biztos jól van beállítva) Modemem: Huawei HG8245H Valakinek van-e esetleg tanácsa,javaslata, hasonló "élménye"? Köszi!!!