Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6297

Új tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Törölt_tag6297 posztolt

  1. 4 órája, OldMike írta:

    Lehetséges hogy az általad megadott csatornán nagy lett a zsúfoltság, emiatt csökkenhet a jelerősség. WifiAnalyzer vagy hasonló Androidos alkalmazással lehet tesztelni. Amennyiben ez az ok, akkor a cisco-ban át lehet tenni egy kevésbé terhelt csatornára. Ha nem ez a gond, akkor esetleg a cisco nem működik már elég jól, bár emiatt nem biztos hogy cserélnék, mert a wifi csak "ajándék", nincs benne a szerződésben>:(.

    Köszönöm, a csatorna alapbeállításon az 1. csatorna volt. Most léptem a 2.-ra, így tökéletesen működik minden eszköz. (1 laptop + 2 telefon ).

    2 órája, btz írta:

    @deakgyuri

    A wifi beállítások nem lettek módosítva az utóbbi időkben? Tudnál képernyőmentést készíteni a wireless beállításairól? A kliens eszköz milyen linksebességgel kapcsolódik a routerhez?

    Semmi módosítás sem történt, ezért is volt furcsa a szituáció számomra. A router és kliens beállítások azonosak voltak az elmúlt 1,5 évben. A notebook szerint 72 Mbps a kapcsolódás sebessége a notebook és a router között.

     

    Jelen pillanatban a probléma megoldva, köszönöm a segítséget, viszont érdeklne, hogy mi az ami okozhatta ezt a hibát? Talán egy szomszéd újonnan telepített, azonos csatornán szóró eszköze zavarhatott be? Családi házas övezet, a wifi jel az épületen kívül alig fogható, ergó a zavaró jel sem nagyon juthat be...

  2. Üdv Mindekinek!

    Néhány napja a wifin kapcsolódott eszközökön lelassult az internet sebessége, az IPTV rendben van illetve a kábelen csatlakoztatott PC-n is megfelelő a sebesség. A modem egy Cisco EPC3925.

    10 Mbps a szerződött sebesség, a kábelen ezt tartja is. Wifin viszont 1,23Mbps - 2,12Mbps - 2,33Mbps - 0,51Mbps és ezek a mért értékek is gyorsabban megindulnak, majd folyamatosan csökken a sebesség.

    Már megvolt a reset, az áramtalanítás is. Mit tehetnék még?

     

    Köszönöm!

×
×
  • Új...