Törölt_tag6349

Új tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag6349 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Én tegnapelőtt tűnt úgy, hogy tudok szerezni egy másik nanosimes telót tesztelésre, de már akkor délelőtt egyszerűen eltűnt a probléma és azóta is tudok telefonálni, ebből azt szűrtem le, hogy a szolgálatói oldalon lehetett valami gond.
 2. Nem, úgy értettem, hogy több telefont is megpróbáltam vele hívni, a sim kártyám nem raktam át más telefonba. Jelenleg nincs nálam másik olyan telefon amit tudnék nano simmel használni.
 3. Sziasztok! Nem rég vettem egy Galaxy S7 készüléket, pár napja az új SIM kártyát is elkértem hozzá a T-Mobile-tól, egy ideig tökéletesen működött (kb. 4 nap) de most már olyan másfél napja, hogy nem tudok vele hívást kezdeményezni. A következő történik: ha tárcsázok valakit, teljesen normálisan kicsöng a telefon, viszont amint a másik oldalon felveszik megszakad a vonal. Ugyanezekről a készülékekről gond nélkül vissza lehet hívni a telefonomat, fel is tudom venni, minden úgy működik ahogy kellene, szóval csak akkor merül fel probléma ha én akarok hívni valakit. Több telefonnal próbáltam ezt, hogy biztos legyek abban, hogy a probléma az én oldalamon van, játszottam a beállításokkal és ment egy factory reset is, egyelőre semmi nem oldotta meg, interneten sem találtam sok használható megoldást, jelenleg pedig abban sem vagyok biztos, hogy ez telefon vagy szolgáltató oldali probléma, ha valakinek van ötlete / hasonló tapasztalata hálás lennék érte. Köszönöm!