zafirax

Új tag
 • Tartalmak

  1
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit zafirax posztolt


 1. Ekkor: 2016. 08. 02. at 7:39, lion49 írta:

  MarlonTwist

  De bukik ( ha nem hiszed tedd fel és vidd szervizbe) a Telekom nem adta ki a 6.0 tehát innentől kezdve ha felteszed garancia nuku. Mindegy, hogy gyári vagy akármi a szolgáltatósra felteszed nincs garancia...

   

   Továbbá mi van, ha később vissza rakom az eredeti Telekomos szoftvert? A Huawei hivatalos honlapjáról az is elérhető.

   

  Ez elég érdekes lenne (ezért lenne jó ha olvasnátok is) a Huaweinél a dowrgrade, csak nyitott BL és fastboot módszerrel lehet akkor hogy is van a garancia?

  Na,akkor itt valami nagyon nem kerek.

  Vettem egy p8lite-ot,amit ismerősöm elirigyelt,s néhány nappal később ő is vett.

  Ami a legnagyobb poén,hogy mind2 kijelzőjén egy nagy sárga folt jelent meg. Nem lett leejtve,valszeg a melegedés miatt jött elő.

  De  a lényeg most jön. Ismerősöm bevitte a t mobile szaküzletbe,akik továbbküldték a szervízbe még júliusban,és nagyjából 1,5 hét múlva jött is vissza a teló.  A legérdekesebb rész ez után jött. Mi figyel a telefonon: Természetesen EMUI 4.0,valamint Android6.0. Az én telómra,viszont nem,hogy a 6.0 nem jött,de még csak az Emui sem frissült.

  Ezek után valaki igazán felvilágosíthatna,hogy akkor most mi is van? Van hivatalos ( T-Mobile) által elfogadott,s kiadott Android frissítés,vagy a szervízben csak "jó fejek" akartak lenni? Ezek után újra meghibásodna,beadná és kikosaraznák azzal,hogy elveszítetted a garanciát?!

  Még mielőtt valaki megjegyezné,hogy ismerősöm frissítette,megemlíteném,hogy szegény nem egy info zseni,szóval esélytelen.