riczer

Új tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

riczer a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Azt hogy Odin-al fel tudok rakni független romot én is tudom, de a lényegen ez akkor sem változtat hogy egy max 40 MB biztonsági frissítésnek a tesztelése miért tart az egyik szolgáltatónál hónapokat. Ha Odin-al rakom fel akkor a teljes szoftvert rakja fel, de ha a telefonra jön akkor csak a frissítést. A lényegen ez akkor sem változtat hogy T-s szolgáltatok a béka feneke alatt vannak!
 2. Nem új szoftverről van szó hanem havonta kiadott biztonsági frissítésről amit a google biztosít a Samsungnak, pont azért hogy a biztonsági réseket ki javítsa.
 3. A sammobile.com oldalra ha fel mész láthatod hogy a *****fon ki adta a frissítéseket! Ha jól tudom nekik is ugyan azt az eljárást kell végig csinálniuk mint a másik két T szolgáltatónak. Akkor most hogy is van ez az egyiknek sikerül kiadni időben a másik kettőnek nem?
 4. Miért nem kapja meg a biztonsági frissítéseket az S7 Edge? Az utolsó frissítés augusztus 1. Felháboritónak tartom hogy szolgáltató ennyire nem törődik az ügyfeleivel! A *****fon a szeptemberit és az oktoberit is ki adta! Mi az oka annak hogy a t-mobil előfizetök ebböl kimaradnak?