CHlGGA

Tag
  • Tartalmak

    11
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

CHlGGA a fórumon

  • Rang
    Tudományos tag
  1. Hali Nemrég jöttem rá, hogy az otthoni internet előfizetésemhez alapból tartozik egy webtárhely is. Ezt sikeresen elértem FTP-n keresztül(a telekomos ftp alapján) viszont sehol se találom, hogy az így ide feltöltött weblapom(csupán egy teszt index.html) milyen domainen érhető el. Régebbi fórumon találtam leírást, hogy a http://web.t-online.hu/felhasználónév-en jelenik meg a dolog, viszont az én telekom fiókom felhasználóneve az emailcímem. Ötletek?
  2. Dupla nat megszüntetése után se javult a helyzet, Pontosan btz jól értelmezte a problémát.
  3. Na fordítva volt az ip (1.1 a router, 0.1 a modem) a DHCP mindkettőn be volt kapcsolva, most a routeren kikapcsoltam. De nem javult a dolog, mostmár a mobilom pl nem tud csatlakozni a widire
  4. Más laptopok/telefon/tablet nem okoz ilyen problémát. Na ezt holnap kipróbálom, hátha menni fog.
  5. 192.168.0.1 a modem és 192.168.1.1 a router.
  6. Nem lehet pingelni olyankor. Sztem oprendszer. Win10 van neki. Nagyon fura a dolog nem tudok mit kezdeni vele, mert előző lakótársammal is volt ez a probléma, de mellette akkor ment el a net, ha a bnőm laptopja kapcsolódott fel a wfiire(akkor megoldottuk, hogy UTP-t használjon a szobámban ahol a modem van). Aztán elköltözött a régi lakótársam és most az újjal jön elő ugyan ez a probléma, ha ő kapcsolódik.
  7. Az már megtörtént és sajnos nem segített a dolgon.
  8. Igen neki is . Hát akkor megpróbálom rávenni, hogy rakja újra, hátha.
  9. Dinamikuson van minden, szóval nem ezzel lehet a probléma
  10. Csak wifiről. IP ütközéssel mit tudok kezdeni?
  11. Sziasztok! Lenne egy problémám, hátha valaki találkozott már hasonlóval: Panelban lakunk hárman, így általában 3 mobil, 2 laptop csatlakozik a wifire és a PCm UTPről megy. Új lakótársam van és ha bekapcsolja a laptopját és csatlakozik a wifire akkor onnantól kezdve ~ 45-60 másodpercenként elmegy a net a házban(mintha nem küldené el a szervereknek a dolgot, kiírja a böngésző, hogy időtúllépés, nem tudott csatlakozni a DNS szerverre stb,) és nem csak a wifi, hanem a kábeles-netes PCn is, amibe az UTP egyből a modemből megy. A gyári D-Linkes modemem van(azon kikapcsolva a wifi) ls egy TP-Linkes router(2,4ghz, 150mbps). Szóval valakinek valami ötlet, hogy mi lehet a hiba?