Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

SBence

Új tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

SBence eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Sziasztok! Szeretném a hgw mögé betenni a saját opnsense routerem, azonban az igmp proxyval vannak gondjaim. A setup így nézne ki-- ONT-->opnsense router-->tp link swithch(igmp snooping képes, azzal most is megy a tv)--> asus router(AP módban futna)---> tp link repeater--(utp kábel)settoppbox Ez jelenleg a saját routerem nélkül működik, de a cél az lenne, hogy azzal együtt is működjön. Több fórumot is olvastam, IGMP Proxyt is állítottam, de az upstream IP hiányzik, illetve valahol tűzfalat is kellett állítani. Sajnos nem tudom az ONT-re kötni a repepatert (wifin) mert a jelerősség nem elég jó, ez lenne egyébként az aranyközépút.
  2. SBence

    pfSense IPTV beállítás

    Szia! Szinte azonos a setupom (opnsense és tplink switch), de én szenvedek az IGMP Proxyval, vagy a tűzfalat konfigoltam rosszul, de valami hiányzik. Tudsz benne segíteni, hogy hogyan állítottad be? Köszönöm!
  3. SBence

    IpTv -wifi jelerősítő

    Sziasztok! Sajnos én is erre voltam kényszerülve, azonban annyi csavar van a dologban, hogy nem a hgw-re csatlakoznak az extenderek, hanem a saját routerra. Míg hgw-ről szuperül működik wifin, úgy router esetében megáll az adás. PPoE passtrough és igmp beállítások is rendben vannak a második esetben. Van valami ötletetek? Asus RT-AC87U routerről és F@st 5655v2 AC hgw-ről van szó. Köszönöm előre is!
  4. Minden világos. Köszönöm a gyors válaszokat
  5. Gondolom a díjcsomag előfizető(Next S) kell az ügyintézéshez és nem a társkártya birtokosa.
  6. Üdvözlet! Adott egy Next S előfizetés egy hozzá csatolt Fun S díjcsomaggal. A kérdésem az lenne,hogy milyen lehetőség van arra, hogy le válasszam a Fun S díjcsomaggal rendelkező számot és egy másik, havidíjas díjcsomagra váltsam? Az alkalmazásban illetve a honlapon nem találtam ilyen lehetőséget. Előre is köszönöm!
×
×
  • Új...