Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag7079

Tag
 • Tartalmak

  14
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Törölt_tag7079 posztolt

 1. 1 perce, solc írta:

  Sziasztok! Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, hogy megoldották a problémát. Már nem kockásodnak a csatornák az sd-k és hd-k sem. :)

  Igen itt is!  (Vecsés)

 2. 2 perce, anonymus írta:

  1412, 1430, 1435 számok sem működnek. :((

  :S lehet lehalt a teljes informatikai rendszerük! Nem irigylem most az ott dolgozó informatikusokat. És persze az ügyfeleket sem. 

 3. Igen! Minden más tökély. Remélem nem a net lesz a következő. A facebookon irták hogy Debrecen is elesett! Pest, Vecsés, Budaörs, Biatorbágy, stb. Csak a gond hogy az információ csak itt jelent meg! A Facebook rendszergazda kiírhatná. 

 4. A 1412-sem működik! És forr a FACEbook oldal is!  Probáljátok oda is kirakni, illetve 1412 is bemondani. Jelenleg telefonon csak kicsengés megy illetve 5. megszakad!

   

 5. Gondolom így korrekt, hogy megírom! 4. nap kaptam telefont és azt mondták 6-8 nap kb. a kiszállítás! Köszönöm az ügyintézőknek! Tudom hogy nem rajtuk múlt a késés! És én még a szerencsésebbek közé tartozok! Remélem a panaszokból tanul a Telekom hogy a későbbiekben gördülékenyebben menjenek a dolgok!

   

 6. Igen sajnos borzasztó! Nekem most 4 nap után sikerült oda eljutnom hogy legalább kiderült hogy a rendelést regisztrálták. Ez is csak CHAT -n sikerült. Telefonon a "biztos" és a "türelmen" kívül mást nem tudtak mondani. A levélre nem érkezett válasz!  A türelemre felhívás a CHAT-n is elhangzott és hogy egy kollégája meg fog keresni. Én nagyon sokat rendelek interneten, bizton állíthatom hogy az itteni ügyintézés kritikán aluli sajnos. És még mi lesz ha a kiszállítás tényleg 30 nap lesz :D Ennél gyorsabban megkapom a rendelt árut még Kinábol is! Nem hogy EU-n belülről.  És sajnos az az érzésem hogy ez csak fokozódni fog, mert ugye ezzel a "háttérrel" belemennek egy blackfriday be. Érthetetlen hogy ha már látják a naptárat, hogy-hogy nem tudnak felkészülni egy Karácsonyra :D Ezek a dátumok nem csak úgy hirtelen jönnek, minden évben ugyan akkor vannak. 
  Nagyon kíváncsi leszek hogy mennyi az a 3 munkanap Telekomnál. (már 4.-nél tartunk) Igaz Einstein óta tudjuk az idő relatív :P

 7. 8 órája, ApaFia írta:

  Engem tegnap hívtak. Türelem. ;)

  :) És te még V.I.P is vagy :D Azért lássuk be ez egy vicc! :) Nem is értem miért csinál webshopot a Telekom ha nem tudja üzemeltetni? Ha a saját maga támasztott feltételeknek nem felel meg?(3 munkanap) :) 21. század a legnagyobb magyar távközlési cége! Türelem? :) Ha neked most szóltak akkor majd engem jövőhét felhív valaki, és simán közlik hogy nem érkezett rendelés, vagy az adott eszköz elfogyott. :)Azért sem hívnak mert most BF lesz! :) Mert olyan patentül megy nekik az online értékesítés! Az ügyfél elégedettségi oldal meg 404-s hibával elszáll! :) Ez egy cikket megér! :) Addig pedig rendelek valamelyik működő webshopból  sok-sok türelmet, azonnali felhasználásra.

 8. :( sajnos! Pedig nagyon egyszerű lenne. Így tényleg mezei halandó nem tudhatja meg hogy most minden ok-e, megy-e minden a maga útján vagy valamit elrontott, esetleg elnyelte a kívánságát az internet nagy fekete lyukja. Mert amúgy mindenről kapunk visszajelzést, hibaelhárítás, befizetés stb... Legalább egy nyugtázó e-mail vagy sms jöhetne ha már az online felületre nem rakják ki. Mindenki jól járna! Még az ügyfélszolgálat is! Meglátjuk az én 3 munkanapom ma jár le! :) A remény hal meg utoljára! :) További szép napot.

 9. 48 perce, Roli82 írta:

  30 nap van a kiszállításra!

  Igen az szép! Nesze neked XXI. század!Rapid! Mire ideér a riksa! :D De még odáig sem jutott a dolog! Jelen pillanatban csak a bizonytalan várakozás. Max ha nincs visszajelzés, megrendelem máshol. ;) Az egészben csak az a bosszantó hogy egy 5mp felvillanó ablakon kívül semmi visszajelzés. Se email, se portál semmi. Nincs nyoma sehol az ügyféloldalon. 

 10. 1 órája, ApaFia írta:

  A 3 napon belűl az azt jelenti,3 munkanapon belűl. Légy türelemmel keresni fognak. ;)

  ;-)

  14 órája, Drenholl írta:

  Én múlt hét szerdán töltöttem ki igény bejelentést aztán pénteken is egyet és azóta se kaptam vissza igazolást.

  Persze hívni se hívtak, én viszont próbáltam érdeklődni telefonon de nem tudtak segíteni csak annyival, hogy legyek türelemmel.

   

   

  Ez sem 3 nap! A kollégám múlt hét hétfő óta várja! De lehet én leszek a kivétel! :) Fő az optimizmus! :)

 11. 10 órája, Roli82 írta:

  Fokozódik a vásárlási kedve, egyre több a megrendelés, idő kell míg feldolgozzák. Türelem!

  És erre nem lehetett felkészülni? Nincs visszaigazolási rendszer? Mi van a határidőkkel? Ez a munkamorál egy multinál? Ha én így csinálnám a munkám és csak türelemre és várakozásra inteném az ügyfeleket 0 visszajelzéssel. Mehetnék a levesbe.

 12. A gond inkább az hogy még csak egy visszajelzés sincs. Pld a megrendeléseknél a telekom fióknál elég lenne annyi hogy ez és ez  függőben! Annyi történik hogy a megrendelésnél felugrik egy kis infoablak hogy 3 napon belül felveszik a kapcsolatot velem. Ez is csak 4-5mp-re villan be. Természetesen az ügyfélszolgálaton senki nem tud válaszolni hogy beérkezett -e e rendelés csak annyit mondanak, hogy biztos, várjak türelemmel! A 3 napról ne is beszéljünk. Rég túl vagyunk rajta. 

×
×
 • Új...