Sir Laca

Új tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Sir Laca a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Irigyellek Persze jó értelemben. Nálam még mindig semmi. 15.-e óta. Szerintem rekord lesz belőle....... Negatív rekord.
 2. Én is rendeltem már Kínából. Sajnos sokkal komolyabban veszik ott mint itt. Azonnal megjött a visszaigazoló e-mail és végi tudtam követni a termék útját a honlapom. Itt egy nyomorult visszaigazoló e-mai se jön. A telefonosoknak fogalmuk sincs mit csináljanak, ha megkérdezem hol a cucc. Vagy meg kapod vagy nem. Ez van.
 3. Szerencsétlen egy cég ez. Múlt hét kedden rendeltem meg először a karácsonyi akcióban a kinézett órát. Bedobta, hogy majd hívnak. Azóta még 2x rendeltem meg, mert nem is látják a rendelést. Bocs. Igénybejelentést. Ez már szerény 8 napja volt. Valaki írja itt, hogy minek üzemeltetnek webshopot ha ennyire nem megy nekik. Teljesen jogos. 6 ügyintézővel beszéltem már legalább.2 panasz e-mail, de mintha a napba kiabálnék. És a legbosszantóbb az egészben, hogy sz@rba se vesznek. Nincs 1 ember aki fogja és megoldja a problémát. Tologatják egymásnak. Hátha megoldódik magától.