Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag7084

Új tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Törölt_tag7084 posztolt

  1. 2 perce, Vitiris írta:

    Gondolom így korrekt, hogy megírom! 4. nap kaptam telefont és azt mondták 6-8 nap kb. a kiszállítás! Köszönöm az ügyintézőknek! Tudom hogy nem rajtuk múlt a késés! És én még a szerencsésebbek közé tartozok! Remélem a panaszokból tanul a Telekom hogy a későbbiekben gördülékenyebben menjenek a dolgok!

     

    Irigyellek :) Persze jó értelemben. Nálam még mindig semmi. 15.-e óta. Szerintem rekord lesz belőle....... Negatív rekord.

      

  2. 36 perce, Vitiris írta:

    Igen sajnos borzasztó! Nekem most 4 nap után sikerült oda eljutnom hogy legalább kiderült hogy a rendelést regisztrálták. Ez is csak CHAT -n sikerült. Telefonon a "biztos" és a "türelmen" kívül mást nem tudtak mondani. A levélre nem érkezett válasz!  A türelemre felhívás a CHAT-n is elhangzott és hogy egy kollégája meg fog keresni. Én nagyon sokat rendelek interneten, bizton állíthatom hogy az itteni ügyintézés kritikán aluli sajnos. És még mi lesz ha a kiszállítás tényleg 30 nap lesz :D Ennél gyorsabban megkapom a rendelt árut még Kinábol is! Nem hogy EU-n belülről.  És sajnos az az érzésem hogy ez csak fokozódni fog, mert ugye ezzel a "háttérrel" belemennek egy blackfriday be. Érthetetlen hogy ha már látják a naptárat, hogy-hogy nem tudnak felkészülni egy Karácsonyra :D Ezek a dátumok nem csak úgy hirtelen jönnek, minden évben ugyan akkor vannak. 
    Nagyon kíváncsi leszek hogy mennyi az a 3 munkanap Telekomnál. (már 4.-nél tartunk) Igaz Einstein óta tudjuk az idő relatív :P

    Én is rendeltem már Kínából. Sajnos sokkal komolyabban veszik ott mint itt. Azonnal megjött a visszaigazoló e-mail és végi tudtam követni a termék útját a honlapom. Itt egy nyomorult visszaigazoló e-mai se jön. A telefonosoknak fogalmuk sincs mit csináljanak, ha megkérdezem hol a cucc. Vagy meg kapod vagy nem. Ez van.   

  3. Szerencsétlen egy cég ez. Múlt hét kedden rendeltem meg először a karácsonyi akcióban a kinézett órát. Bedobta, hogy majd hívnak. Azóta még 2x rendeltem meg, mert nem is látják a rendelést. Bocs. Igénybejelentést. Ez már szerény 8 napja volt. Valaki írja itt, hogy minek üzemeltetnek webshopot ha ennyire nem megy nekik. Teljesen jogos. 6 ügyintézővel beszéltem már legalább.2 panasz e-mail, de mintha a napba kiabálnék. És a legbosszantóbb az egészben, hogy sz@rba se vesznek. Nincs 1 ember aki fogja és megoldja a problémát. Tologatják egymásnak. Hátha megoldódik magától.

×
×
  • Új...