Törölt_tag7185

Új tag
 • Tartalmak

  9
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag7185 posztolt

 1. Tud valaki segíteni nekem abban, hogy tudom visszaállítani MMS-t SMS beállításra? Emlékszem arra, hogy *****ségből állítottam át, de már nem tudom visszaállítani. A facebookon kaptam figyelmeztetést, hogy bekapcsoltam az SMS frissítéseket (díjak merülhetnek fel) Az Értesítési beállításoknál tudom kikapcsolni. Ennyi volt az infó, de nagyon nem tudom mégsem, mit kell csináljak
 2. Az SMS-nél felül találtam visszaállítási lehetőséget, rákattoltam
 3. Sikerült visszaállítani az MMS-ről, ez volt a baj. Köszönöm, hogy próbált segíteni. Most Ön is tanult valamit
 4. Meg szeretnék tartani bizonyos SMS-t, a többit törölném.Sőt SMS-t sem tudok küldeni. mert írja is, hogy ki van kapcsolva a küldés.
 5. A Tárhely beállításokban pedig van olyan, hogy Régi üzenetek törlése. Nem törlődik minden, ha azt megnyitom? Huawei 3 II készülékem van.Valamit elállíthattam rajta, vagy akkor történt, amikor az MMS is képbe került. Nem tudom kezelni, törölni az SMS-eket
 6. A Tárhely beállításokban pedig van olyan, hogy Régi üzenetek törlése. Nem törlődik minden, ha azt megnyitom?
 7. Találtam olyant a telefonomban a SIM kártyán tárolt üzenetek kezeléséban, hogy az SMS-ek le vannak tiltva. Hogyan tudom feloldani?
 8. Tisztelt BTZ! A telefonom SMS küldése ki van kapcsolva.Hogyan lehet bekapcsolni? Nem tudok törölni SMS-t szintén.Azt sem akarom gyűjteni, amíg élek.Nem szeretnék minden SMS-t megtartani. Úgy látom, az MMS-el van összekapcsolva, talán ezért?
 9. Köszönöm a válaszát, azóta megtudtam, hogy az előfizetésemben nincs költsége az MMS-nek