Törölt_tag7185

Új tag
 • Tartalmak

  9
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag7185 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Az SMS-nél felül találtam visszaállítási lehetőséget, rákattoltam
 2. Sikerült visszaállítani az MMS-ről, ez volt a baj. Köszönöm, hogy próbált segíteni. Most Ön is tanult valamit
 3. Meg szeretnék tartani bizonyos SMS-t, a többit törölném.Sőt SMS-t sem tudok küldeni. mert írja is, hogy ki van kapcsolva a küldés.
 4. A Tárhely beállításokban pedig van olyan, hogy Régi üzenetek törlése. Nem törlődik minden, ha azt megnyitom? Huawei 3 II készülékem van.Valamit elállíthattam rajta, vagy akkor történt, amikor az MMS is képbe került. Nem tudom kezelni, törölni az SMS-eket
 5. A Tárhely beállításokban pedig van olyan, hogy Régi üzenetek törlése. Nem törlődik minden, ha azt megnyitom?
 6. Találtam olyant a telefonomban a SIM kártyán tárolt üzenetek kezeléséban, hogy az SMS-ek le vannak tiltva. Hogyan tudom feloldani?
 7. Tisztelt BTZ! A telefonom SMS küldése ki van kapcsolva.Hogyan lehet bekapcsolni? Nem tudok törölni SMS-t szintén.Azt sem akarom gyűjteni, amíg élek.Nem szeretnék minden SMS-t megtartani. Úgy látom, az MMS-el van összekapcsolva, talán ezért?
 8. Köszönöm a válaszát, azóta megtudtam, hogy az előfizetésemben nincs költsége az MMS-nek
 9. Tud valaki segíteni nekem abban, hogy tudom visszaállítani MMS-t SMS beállításra? Emlékszem arra, hogy *****ségből állítottam át, de már nem tudom visszaállítani. A facebookon kaptam figyelmeztetést, hogy bekapcsoltam az SMS frissítéseket (díjak merülhetnek fel) Az Értesítési beállításoknál tudom kikapcsolni. Ennyi volt az infó, de nagyon nem tudom mégsem, mit kell csináljak