Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag7217

VIP
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Törölt_tag7217 posztolt

  1. 46 perce, root írta:

    Valamikor használható lesz még a műsorújság, csatorna rendezés, felvételek?

    Sajnos ezzel kapcsolatban nincsenek túl jó híreim. Egyenlőre nem látom, hogy mikor fog tudni megújulni ez a funkció. :( ...de tudjuk, hogy fontos, ezért részemről én nem szeretném elengedni ezt a témát. Addig is javaslom a Műsorújság app használatát. Ott működnek ezek a funkciók:

    http://www.telekom.hu/lakossagi/keszulekek/akcios-keszulekek/ajanlott-alkalmazasok

     

  2. 57 perce, foxylady írta:

    Sziasztok,

    Mikor várható, hogy a vezetékes szolgáltatásokhoz értékesített készülékekhez (pl TV-készülék) vagy magához a szolgáltatáshoz biztosított eszközökhöz (pl. HGW, STB)  is lesz Készülékbeállítás? Nagyon hiánypótló lenne...

    Kedves foxylady,

    rajta vagyunk az ügyön, :)  de köszönöm a jelzést és kicsit felpörgetjük az ezzel kapcsolatos munkát. Milyen készülékek esetében lenne ez szerinted a legsürgősebb?

  3. 51 perce, zoli62 írta:

    Otthoni előfizetéseknél a My T-Home pontatlanul, vagy nem tartalmazza a hűségidőt és annak lejáratát, illetve a havidíjat. Speciáls díjcsomagoknál a My T-Mobile az egyenlegeknél nem valós hívásidőt tüntet fel. A honlapon rengeteg az egy link mögötti 404 hiba. A felbukkanó reklámbannerek miatt a betöltődés lassú. Webshopon gyakran olyan áron is megrendelhető otthoni szolgáltatás, ami az ügyfélszolgálat szerint nincs is. A weboldallal kapcsolatos problémákra  ügyfélszolgálazon valódi hibajegyet nem lehet leadni, csak úgynevezett "jelzést", ami az informatikusoknak szól, és vagy javítják, vagy nem.

    Kedves zoli62,

    ahogy említettem, ha fel tudjuk venni Veled a kapcsolatos, akkor tudjuk orvosolni az előfizetésekkel kapcsolatos problémákat. Ezzel egyébként nekünk is segítenél, hiszen más ügyfeleket, usereket is érinthet az általad tapasztalt hiba.

  4. 56 perce, anonymus írta:

    Tudom hogy apróság de IT szemmel egy ekkora cégtől az általam vázolt témák egy része elég gány /ciki

    - Amikor megadok egy MT számot mért nem ismeri fel a weblap hogy ez mt szám és nem telefon szám. Szépen lehetne szűrni szöveg hosszra, tartalomra első x karakter vizsgálat stb

    - Borzalmasan sok helyen van pontatlan leírás

    - Otthoni fronton sok csomag hiányzik szerintem, pl mail fiók testre szabása alias, weblap csomagok kezelése stb

    -Mobil oldalon megrendelt csomagokat mért nem lehet le mondani ?

    - Alapjában véve mi adja a pontatlanságokat megrendelt csomagnak látszik vmi közbe inaktív stb stb (Ismerem crm oldalt de az egy magában remélem nem indok)

    -Chat ablak felbukkanása milyen tematikához van kötve ?

    - Mobil oldalon lehetséges lesz a jövőben gyakrabb frissítés mint 6+ óra

    -Kereső optimalizálás várható ? Hogy teszem azt lehessen keresni csak termékre és egy termék név be írásra ne ugorjon fel 600000 semmit mondó pdf

    - My T-home-ba való belépés vagy mobil belépés után MINDEN alkalommal zaklat a webolap hogy kell nekem egy Telekom fiók mert a nélkül nincs életem. Be pipálom hogy nem kérek ilyet SOHA köszi erre kövi belépésnél ugyan ez. Vagy a check boxot kéne kukázni vagy bekötni jó helyre.

    - Logisztikailag mért nem jelzi a weblap a dolgokat. Pl össze rakok egy csomagot okay xy T-pontba kérem. Erre szól a rendszer h nem kérheted sehova vissza kell lépkedni mindennek az elejére hogy egyesével meg nézzem mi nincs raktáron vagy mit nem lehet át venni csak egy helyen.  Konkrétan így jártam 5+ darabocs csomag x T-pontba kértem de csak Y ban lehet át venni mert csak pont. Erre sehol semmi jel vissza kellet menni teljesen legelejére a dolognak hogy aha az a baj. Egy fel ugró ablak jó lenne hogy hey pajti azt a cuccot csak ott veheted át sehol máshol mit akarsz tenni. ?

    - Shopbol meg vehető cuccok jobb elosztása kategóriák stb leírások javítása. Esetleg hivatalosa gyártó oldalára mutató linkek tesztek videók stb ?  

    Kedves anonymus,

    jó sok témát dobtál fel :) 

    Ha nem haragszol, akkor az összeset itt most az idő rövidsége miatt egyben nem válaszolnám meg, de ha szeretnéd akkor privátban ezt szívesen megteszem.

    Vannak benne jogos kritikák :(, mint pl. az otthoni csomagokkal kapcsolatos funkciók, ami egy előttünk álló komoly feladat , de van szerencsére olyan is, amire már most azonnal a megoldást is tudom mondani. Hamarosan kikerülnek a keresőből a pdf-e kaz  optimalizálás során. Ez még sajnos nem oldja meg, hogy 1st class keresőnk legyen, de már sokkal használhatóbb lesz.

     

     

  5. Ekkor: 2016. 12. 18. at 1:40, Deino írta:

    Engem 2 kérdés foglalkoztat igazán.

    Az első, hogy mi a helyzet azokkal a településekkel, ahol van valamilyen Telekomos szolgáltatás, de a Weboldal nem, vagy pontatlanul (mást) jelez vissza, ezáltal ha valaki szeretné rendelni, nem tudja, hiszen vagy szürkén, vagy más technológiával rendelkező csomagokat ajánl fel, mint ami valójában ott van?

    Második hogy mikor várható egy egységes weboldal? Mert most több részből áll az egész, pl. ez látható a Telekom fiókban ahol az új megjelenésű oldalak eltérnek a régi alapjaitól (pl. sokkal szélesebb és jobb az új, ellenben a régivel, mint pl. a Rendelések menüpont). Nem beszélve arról, hogy a régi elemek lassabban is töltenek be és szűkebbek oldalszélességre, így pl. az internet csomagokat leíró táblázat is valójában eléggé szétesik olyan helyen, ahol pl. speciális csomagokat is mutat... 

    Kedves Deino,

    Sajnos vannak olyan települések, különösen a hagyományos DSL technológiával rendelkező területeken, ahol nem teljesen pontos az online felület mögött futó rendszer. Sajnos ennek a rendbetétele kicsit hosszabb folyamat, de pont a napokban egyeztettünk erről a műszaki területen dolgozó kollégákkal és reményeim szerint ezek az információk is hamarosan pontosabban lesznek elérhetőek a weboldalon.

    A másik kérdéseddel kapcsolatban teljesen jogos a felvetésed, ami szerint még vannak eltérő megjelenésű weboldalak a telekom.hu-n. Jelenleg még az átalakítás közepén tartunk, de tapasztalni fogjátok, hogy folyamatosan fognak eltűnni a régi oldalak és természetesen az újak már egységes megjelenésűek lesznek.

  6. Ekkor: 2016. 12. 17. at 1:17, btz írta:

    Engem csak a lassú betöltés zavar, és hogy túl összetett és nem túl koherens a felület, szerintem lehetne olyan mint a telekom android applikáció, ott talán csak az indítási animácó tulzottan felesleges, de belépve egy letisztult egyszerű felület fogad, gyors, nincsenek további "várakozás karikák" kis türelem felirattal, lehetne ilyen a weboldal is.

    Kedves btz,

     

    jogos kritika. Pont az a cél, hogy közelebb húzzuk az APP és a web felületeket egymáshoz, de úgy, hogy NE az app-ot bonyolítsuk el. :) Egy korábbi válaszban írtam, hogy még előttünk van az oldalak optimalizációja, ami pont ezeket az eseteket kell majd hogy kezelje.

  7. Ekkor: 2016. 12. 16. at 13:48, zoli62 írta:

    A honlapon belül is vannak hibák, megtévesztő információk, hiányzó oldalak, lassú betöltődés, stb., de főleg a Telekom fiókon belül. Rossz, vagy hiányzó adatok. Ezekre a hibákra hibajegyet nem lehet felvenni, csak "jelzést".

    Kedves zoli62,

    köszönjük a jelzésedet! Megengednéd, hogy egy kollégám felvegye Veled a kapcsolatot a konkrétumokkal kapcsolatban? Nagyot segítenél, ha ebben együttműködhetnénk Veled.  "ahammer"-nek kellene elküldened az elérhetőségeidet hogy megtalálhassunk. :) 

  8.  

    Ekkor: 2016. 12. 16. at 13:14, OldMike írta:

    Csatlakozom én is egy - az itteni fórumozók számára sajnos nem ismeretlen - jelenséggel. A képek eléggé önmagukért beszélnek. Mindkettő egyazon belépéskor készült, csak éppen más-más menüpont hozta elő. Az első az amikor a csomagom részletezésekor felajánlja, hogy ingyenesen (ezt azért nem igazán értem, de ez valószínűleg nem honlap probléma) válthatok nagyobb csomagra. A másik a nálam elérhető lehetőségeket mutatja.

     

    telekom-1.JPGtelekom-2.JPGtelekom-3.JPG

    Kedves OldMike,

    sajnos teljesen igazad van. Ez jelenleg egy komoly hiba, amin most is dolgozunk.  :( Remélhetőleg hamarosan azt fogod tapasztalni, hogy ez a rész teljesen megújul és sokkal gyorsabban fog működni, könnyeben kezelhető lesz és egységes információkat fogsz látni, bármerről is érkezel az adott felületre.

    Köszönöm, hogy Te is jelezted!

  9. Ekkor: 2016. 12. 16. at 10:23, teherwagon írta:

    Hello, akkor kezdem én :D

    először is tök jó, hogy átrendeztétek a honlapot. a korábbi T-Mobile, T-Home és üzleti bontásnál sokkal áttekinthetőbb a jelenlegi (van cégem vagy nincs cégem) nézet. az oldalak is egységesebbek, áttekinthetőbbek lettek, bár nekem közülük túl sok vedd meg túlsúlyos. néhol hiányolom a részletes leírásokat (akit bővebben érdekel az adott szolgáltatásotok, annak több helyről kell összevadásznia az infókat). ezzel kapcsolatban terveztek valamit, vagy a jelenlegi a végleges felállás (aki akar, az kutakodjon a gyakori kérdésekben vagy a fórumon)? az lenne jó, ha a szolgáltatások oldalán linkelnétek a kapcsolódó gyakori kérdéseket vagy fórum topikokat (a telóknál meg lenne értékelés rész is, ami már szinte minden más cég oldalán elérhető)

    ami nem tetszik, hogy bejelentkezéskor vagy egyéni szolgáltatás elérhetőség lekérdezésekor (pl. nézd meg a címeden elérhető szolgáltatásokat) nagyon sokat kell várni. hosszú ideig pörög a kis türelmet jel, sokszor időtúllépés miatt nem is sikerül belépni (most többször le is mértem stopperrel, 3 percig erőlködött, aztán feladta), vagy ismeretlen hiba történt miatt elszáll az egész. ez miért van, és ami még fontosabb, mikor lesz erre megoldásotok?

    köszi a válaszokat!

    Kedves @Teherwagon,

    köszönjük a dícséreteket és a kritikákat is:) Mindkettőt szeretjük (tényleg :) ), mert ebből tanulunk.

    Valóban elindultunk egy jobb struktúrájú és átláthatóbb weboldal kialakításának irányába, de még nem vagyunk sajnos készen. Jó néhány olyan oldalunk van még, ami még ez után fog frissülni, illetve az általad is hiányolt linkelések még nagyon sok helyről hiányoznak. Adósak vagyunk még az elkészült oldalak optimalizálásával is, de mi is azt látjuk (...és a mérések is ezt mutatják), hogy szerethetőbb és jobban használhatóbb lett az oldal. 

    Szintén nekünk is komoly gondot okoznak a lassulások és a sajnos időnként felbukkanó technikai hibák. A jövő év egyik legfontosabb feladatának tartom az oldalak/funkciók gyorsítását, a stabilitás és megbízhatóság javítását. Ebben sajnos még bőven van tennivalónk. :(

×
×
  • Új...