Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag7438

Új tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Törölt_tag7438 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Köszi! Azt fogom csinálni, hogy odaírom megjegyzésbe a párom adatait, talán akkor ő majd átveheti így. Gondoltam rá, hogy az üzletbe kérem, de nincs a lehetőségek között, csak a PickPack pontok vannak, de busszal nem érnék haza, mire mennem kéne dolgozni. Marad a házhoz szállítás és amit javasoltál Köszönöm a segítséget!
  2. Sajnos a cégnél nagyon szigorúan veszik a szüneteket, vagyis inkább gyár, igazság szerint telefont se lehet használni csak szünetekben, kártyát lehúzni kell, nem nagyon lehet mászkálni :\ Azért lenne jó, ha valaki más is átvehetné vagy legalább időpontot meg lehetne valahogy adni... Ha más megoldás nem lesz, bemegyek a legközelebbi üzletbe és választok onnan egy telefont, de azt se tudom, hogy ott éppen lesz e olyan amilyet szeretnék. Nézegettem a telefonokat, de a hozzám legközelebb lévő üzlet szinte egyszer se volt feltüntetve, hogy legalább az egyik telefon lenne ott készleten. Azért vagyok tanácstalan most kicsit.
  3. Üdv! Jelenlegi előfizetésemmel szeretnék új telefont venni, mivel lejárt a mostani telefonom törlesztőrészlete így vennék másikat. A probléma csak az, hogy a telefon amit kinéztem, csak online rendelhető. Azt szeretném megtudni, hogy más is átveheti, ha netán úgy hozza ki a futár, hogy nem vagyok itthon, mert dolgozok vagy pedig lehet kérni, hogy a választott napon belül hány órakor hozzák ki a telefont? Előre is köszönöm a válaszokat!
×
×
  • Új...