Spirit6

Új tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Spirit6 posztolt

  1. Üdv! Jelenlegi előfizetésemmel szeretnék új telefont venni, mivel lejárt a mostani telefonom törlesztőrészlete így vennék másikat. A probléma csak az, hogy a telefon amit kinéztem, csak online rendelhető. Azt szeretném megtudni, hogy más is átveheti, ha netán úgy hozza ki a futár, hogy nem vagyok itthon, mert dolgozok vagy pedig lehet kérni, hogy a választott napon belül hány órakor hozzák ki a telefont? Előre is köszönöm a válaszokat!
  2. Köszi! Azt fogom csinálni, hogy odaírom megjegyzésbe a párom adatait, talán akkor ő majd átveheti így. Gondoltam rá, hogy az üzletbe kérem, de nincs a lehetőségek között, csak a PickPack pontok vannak, de busszal nem érnék haza, mire mennem kéne dolgozni. Marad a házhoz szállítás és amit javasoltál Köszönöm a segítséget!
  3. Sajnos a cégnél nagyon szigorúan veszik a szüneteket, vagyis inkább gyár, igazság szerint telefont se lehet használni csak szünetekben, kártyát lehúzni kell, nem nagyon lehet mászkálni :\ Azért lenne jó, ha valaki más is átvehetné vagy legalább időpontot meg lehetne valahogy adni... Ha más megoldás nem lesz, bemegyek a legközelebbi üzletbe és választok onnan egy telefont, de azt se tudom, hogy ott éppen lesz e olyan amilyet szeretnék. Nézegettem a telefonokat, de a hozzám legközelebb lévő üzlet szinte egyszer se volt feltüntetve, hogy legalább az egyik telefon lenne ott készleten. Azért vagyok tanácstalan most kicsit.