Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

cccsaba

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

cccsaba eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. cccsaba

    A vidéki internet és a telekom dolgozói

    Köszi, még arra lennék kíváncsi hogy másik szolgáltatónál van értelme próbálkozni vagy ez attól független? A főúttól jobbra lévő utcában lakunk mi, balra levőben pedig egyszer azt mondta egy *****es szerelő hogy ott optikai net is van. Vagy arra leadni igénylést van értelme?
  2. cccsaba

    A vidéki internet és a telekom dolgozói

    Nincs szabad érpár az mit jelent? Ma ezt mondták az igénylésemre, most kértem volna még csak bekötést jelenleg vezeték sincs a házba behúzva. Abban az elosztó szekrényben nincs hely több előfizetőt rákötni?
  3. Gondoltam nem lesz egyszerű, ha kiküldenek egy szerelőt az a helyszin alapján megtudja mondani mire számíthatok nem? És ez a cím regisztrálás már bekötés után kell?
  4. Üdv Arról tudna valaki téjékoztatást adni hogyha semmilyen telefonvonal nincs még a ház előtt kiépítve akkor mit kell csinálni, hol kell igénylést leadni hogy internehet szükséges vezetékeket elhozzák a házunk elé és bekössék? Ez egy düllő út ahol lakunk az út elején családi házak utána már csak zártkertek és nincs végig elhozva a vezeték az oszlopokon, tőlünk 2 házzal előbbig tart csak. Telekon szolgáltatási területe egyébként, azért ide írok, gondom tőlük kellene kérni hogy kiépítsék tovább a hálózatot. Mi ennek a menete, egyáltalán 1 előfizető kérésére megcsinálják-e?
  5. cccsaba

    Privát számot ír saját szám helyett

    Köszi, majd megnézem, akkor az ügyfél fiókon belül ki is tudom kapcsolni ugye?, De mitől változhatott meg, csak úgy magától pár napja?
  6. Hello Pár napja ha vezetékesről hívok bármilyen mobilt nem írja ki a számot? Nem tudom ennek van-e köze hozzá de most lett meghosszabbítva a szerződés Hoppá-ról Hoppá+ ra
×
×
  • Új...