Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag7758

Tag
  • Tartalmak

    11
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Törölt_tag7758 posztolt

  1. 5 órája, fgabor87 írta:

    Ha van mellette valamilyen adatopció.

    Napinet mellett úgy működik, hogy minden nap ráaktiválja a napinetet, és akkor lesz 10 megád + ami a maratonból van. Legalábbis nekem ezek a tapasztalataim.
    Úgy nem megy, hogy egyszer beaktiválod a napinetet, és a továbbiakban már csak a maratont használod. Nem önálló díjcsomag, csak egy kiegészítés a normál net előfizetés mellé. Ahogy a neve is mutatja: adatopció.

    Roli épp az ellenkezőjét mondja a másik topikban: elvileg a Marathont fogja használni, a napi net csak azért kell, mert feltétel, hogy aktív net adatcsomag legyen alatta.  Más esetben teljesen értelmetlen a napi net mellé Marathon. Egy hónapban nagyon sokra jön ki a napi net díja, ráadásul épp azt az opciót öli meg, amiért az ember marathont vesz. Ergo, hogy ne kelljen minden hónapban (pláne ne minden nap) fizetni a netért.

  2. Dominós vagyok. :) Aktiváltam a napi netet, de majd töltenem kell a kártyára pénzt, hogy elég legyen a maraton-ra. Egyébként most már engedi a vásárlást. Nagyon köszönöm a segítséget. 

  3. Akkor itt lesz a bibi. Inaktiváltam a Net Pluszt. A díjfizetést pedig gondoltam átutalással rendezném. :) Eddig nem voltam nagy telefon guru azért is akasztott meg a dolog, de még szerencse, hogy ennyire segítőkész vagy. 

  4. Szia Roli! 

    Néztem ott is, de érdekes a dolog. A megújuló csomagokat engedné aktiválni, de az egyszeri adatcsomagoknál nincs ott az "aktiválom" gomb.  

    Egyébként ez azért lenne fontos nekem, mert nincs szükségem havidíjas netre. Főleg wifire kapcsolódok, ezért egy Maraton 1G -s net bőven elég lenne arra az időszakra amikor nem vagyok wifi közelben. Csak a biztonság kedvéért. Sajnos egy félreértés miatt a NetPlusz L-t aktiválták nekem, de az  ugye egy hónap után lejár, és kész ráfizetés mert alig használtam a netet. 200MB körüli forgalom volt rajta.

×
×
  • Új...