Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag7775

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag7775 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. már milliószor próbáltam telefonon is, chat-en is, email-en is, sajnos nincs foganatja, csak ígérgetések vannak, szegény ügyintéző meg nem tud mást csinálni, mint továbbítani. A műszaki társaság pedig katasztrófa, sosem gondoltam volna, hogy egy ekkora cégnek ilyen csekély legyen a műszaki felkészültsége.
  2. Köszönöm, arra gondoltam, hogy a T-Home elég nagy szolgáltató ahhoz hogy ez működjön, de lehet, hogy tévedek, mindenesetre elvártam volna egy tisztességes választ a T-Home-tól. Több, mint 30 ezer Ft-t fizetek az összes szolgáltatásra, ennyiből azért kifutna egy jó tájékoztatás. Még egyszer köszi a válaszokat, marad a kábeles TV nézés.
  3. Köszönöm, legalább már kaptam egy választ, de én nem magyarul szeretném, hanem pl. a francia adón a filmeket francia felirattal, mert nem mindig érthető a filmen. Ha kábel tv-re váltok a bemeneten, akkor simán be lehet állítani akár francia, akár angol nyelvre. de amikor átváltok a Set of Box-ra, csak a helye van meg a keresésnek, de a szolgáltatás nem elérhető
  4. párszor már írtam a szolgáltatónak, azzal hitegetnek, hogy nemsokára kapcsolatba lépnek velem a problémám miatt, de semmi nem történik hónapok miatt. Új HD-s televíziót vettem, hogy a külföldi adók feliratozását is láthassam, HD kábelen csatlakozik a Set of Box-hoz, és a feliratozás kiválasztásáig eljutok, de az ablakban azt írja, hogy a szolgáltatás nem elérhető. Központilag kellene a T-Home-nak beállítani, vagy van valami titkos megoldás. Ki tudja a megoldást?
×
×
  • Új...