Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

napalm

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit napalm posztolt

  1. Ekkor: 2019. 10. 05. at 10:45, Tékoma írta:

    Igen, valóban, még hasznos is lehetne, ha sokat telefonálnék. Megírtam nekik a weboldalon keresztül, erre kaptam sms-t hogy majd postai úton válaszolnak. Kb másfél hét után kaptam meg a választ. A lényege az volt hogy mivel aláírtam a papírokat és ezzel elfogadtam a feltételeket, így az van ami van. Az láthatóan lényegtelen, hogy mit mondott az ügyintéző. Úgy tünt az én érdekeimet nézi, azért kérdezte mennyit telefonálok, stb. Aztán hiába válaszoltam neki, mégsem hívta fel a figyelmemet a lényeges különbségekre a régi és az új csomag között.

    Az is tök fura volt, hogy postai úton válaszoltak, de odaírták a levél aljára, hogy legközelebb keressem őket online, ha gyorsabban szeretnék választ kapni... Úgy kerestem őket, ők válaszoltak papíron. Talán panasznak vették amit írtam és olyankor kötelező a papír, de mondjuk ezt se értem, amikor a szerződést meg mindent meg lehet már csinálni elektronikusan, akkor minek még a papír bármire. Na, de ez egy másik topik lehetne.

    A jutalék mindenek felett.

  2. 6 órája, Farao írta:

    @napalm én nem tudok semmi féle két évről. A boltba azt mondták nekem hogy ez csak egy extra szolgáltatás ha nem tetszik bármikor vissza lehet mondani. A szerződésen se találtam semmi féle két évet.

    Nekem havi szinten simán 250 giga adatforgalmam van. Soha senki egy szót nem szólt. Akkor sem amikor egy nap letöltöttem délután egy gyenge 30 gigát. Aminek nagy része steamről a másik torrentröl jött. A torrenten be van állítva 45kb/sec feltöltés limit hogy a feltöltés ne a gyorsító opciót terhelje. De volt rá példa hogy feloldottam este a feltöltés limitet egy kis időre. Csak aztán sikeresen elaludtam. Hajnalban amikor felébredtem 17 giga feltöltésnél jártam :D

    Lényeg: nagyon megéri. Főleg speciális területeken ahol csak 700 ft ba kerül. Általában stabilan meg van a sebesség. De tudni kell hogy ez egy gyorsító opció ne terheljük folyamatosan. Mert hosszú távon senkinek nem jó.

    Szia!

    Épp most beszéltem a megadott 30-as számon ügyintézővel ( +36306363630 ), csak rám akarja erőltetni a 2 év hűséget.

    Meg tudnád nézni a te szerződésedet hogy most akkor van 2 év vagy nincs?

    Köszönöm!

  3. Gondolkodom ilyen gyorsító opción (ahol élek jóindulattal is csak 20 Mbit érhető el).

    Viszont ijesztő a két év rablánc.

    A másik hogy mennyire veszik szigorúan a töltögetést, 200 GB havi forgalom mennyire extrém használat?

    Aláírok két évet és közben meg lekorlátoznak....

×
×
  • Új...