Nánási Tamás

Tag
 • Tartalmak

  14
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Nánási Tamás a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Mindegy már nem feszülök rá-arra sikerült rájönni h ne a routerbe dugjam a lankábelt, ha nem az ONT-be. Biztos igazad/igazatok van h nem megfelő valós értékeket mér-mikor a pc-t dugtam a routerre hozta a garantált értéket(300/100), amikor a ps4-et akkor nem( legalábbis nem azt mutatta: 40-100 között ingadozott), de mikor az ONT-re dugtam rá akkor már felugrott a ps4 által"MÉRT" érték 200-250/5-50re....marad így.
 2. Köszi az infót-ezt nem tudtam.
 3. Na volt most délelött szabad 20percem-rádugtama a pc-t és hozta a garantáltat. Nem tudom a ps-nél miért szarakodik-így jártam. Köszönöm az aktív részvételt és a tanácsokat.
 4. Ja még annyi h elírtam: végig HWG írtam, közben meg ONT van.
 5. Mind a kettőt ők adták?
 6. Kipróbáltam. A kábel ugyanaz de közvetlenül a HWG-re dugtam a pa4-et. Jobb lett, sokkal de nem az igazi: átlag 250/5(kb 10 speedteszt), egyszer mutatott 300/45-öt. Megpróbálom egy másik kábellel is. Ezzel a módszerrel tényleg jobb lett, de még így sincs meg fixen a garantált. Az is zavar egy kicsit h direkt rákérdeztem mikor bekötötték h a routerbe dugjam a lankábelt vagy HWG-be-a válasz az volt h a routerbe mert az osztja szét a netet. Én nem értek hozzá, de nekik ez lenne a dolguk nem?
 7. Így lesz Alig várom h végezzek-nagyon kiváncsi vagyok h mi sül ki belőle. Köszönöm az eddigi segítséget, hálás vagyok érte. Majd írok mi lett az erdemény.
 8. Így már értem. Kérdés: nekem most úgy van, h a HGW össze van kötve egy a szolgáltatótól kapott routerrel, és a routerrel van kábelesen össze kötve a ps4. Ez így jó? Vagy lehet úgy is csinálni h a HWG-re kötöm a ps4-et+a HWG-re a routert is?
 9. Bocsi szégyelem magam-mi a HGW?
 10. Oke. Köszi? Kicsit előre ugorva a történésekbe-mi van ha cserélem a kábelt, de az állapot nem változik. Mit csináljak? Hol és kinek kell ezt jelezni?
 11. http://shop.multimediatower.hu/product/37685/UTP-CAT6-0.5m-szerelt-patch-kabel-(equip Szerinted ez jó lesz?
 12. Most nézte meg az asszony cat5e.
 13. Szia. Remélem igazad van és csak a kábellel lesz a gond (bár megjegyezném, h a használatban lévő kábelt a bekötést végző úriembertől kértem-rendes volt adott, én megköszöntem). Ha haza érek megnézem. Gondoltam h wifin nem fogom elérni a 300-at, de azt nem h wifin csatlakozva a ps4-el 30/15 lesz(router-ps4 20cm-re egymástól)---az előző szolgáltatónál használt 100/50 es csomaggal meg megvolt 40/25(kábelen meg 60/30). Köszönöm a választ.
 14. Hello. Két napja kötötték be nálunk a netet(optikai kábel-1000mbit). Tudom az 1000mbit csak elméleti és csak nagyon optimális esetekben érhető el-jelen esetemben ez nem is elvárás. A problémám a következő: van Playstation 4-es konzolom ami kábel csatlakozik a routerhez. Az elvárásom az lenne, h a garantált 300/50 le/feltöltés meglegyen-ehelyett 50/1 illetve 130/5 között ingadozik. Kérdésem az lenne, h valyon mi lehet a probléma? Más eszköz nincs kábelesen rádugva a routerre, 3 telefon és egy tablet megy róla wifin(próbáltam azt is h ezen eszközökön kikapcsoltam a wifit, de az sem segített a garantált sebesség elérésében). Tanácsokat, válaszokat előre is köszönöm. Üdv.: Tamás