mohabacsi

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

mohabacsi a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Kedves @teherwagon! Ez megnyugtató infó, köszönöm! Bár a lemondás már több, mint egy hónapja megtörtént, a T-Home-tól semmiféle zárószámlát, elszámolószámlát vagy értesítést nem kaptam, hogy akkor kettőnk kapcsolatának annyi.
 2. Kedves @btz! A költözés végett kicsit lassan őrölnek a malmai, ráadásul befürödtem az új routerrel is, vihettem szervízbe... eh, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy nagyon köszönöm a válaszodat, úgy volt minden , ahogyan mondtad! (Más kérdés, hogy a posta több, mint egy hete viszi a kütyút, a szerződés meg addig ketyeg a T-Home-mal. Miközben a lakás, ahoá be van kötve, üres. Jól ki van ez találva...) Szóval köszönöm, még egyszer!
 3. Felmondtam a Telekommal a szerződésmet. Jött egy sms, hogy a nálam levő eszközt postára adhatom nekik. De cím nem volt benne. A weboldalon csak szerződni akarnak velem, a felmondásról sehol nem leltem egy szót sem. Érthető, a pénzt akarják, megválni tőle nem. Kérdésem: ha postán akarnám visszajuttatni a lütyüt, milyen címre kell küldenem? Illetve: ha üzletbe akarnám bevinni, bárhová tehetem. A cél a Szentendrei úti Auchan lenne, az a legkönnyebben lelogosztikázható számomra. Köszönöm a segítséget!