Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag8704

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag8704 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. @btz : köszi, de órákon át tölt, viszont nem jön be : https://web.archive.org/web/20161214021822/https://www.telekom.hu/shop/termek/Lenovo+K6+G02+Fitness+Band pedig nem lenne rossz meglesni, tavaly Dec 14-re van egy tárolt oldal. Ha neked bejön megnéznéd?
  2. @btz : próbáltam, de ehhez béna vagyok, a google cache csak pár órával ezelőttit adta ki. Nem is tudom fél évre mi az ami eltárol olyan oldalt ami frissület...van ötleted? @Roli82 : Köszi, valami ilyesmire gondoltam...mondjuk az hogy nem árultak ilyet azért nem azt jelenti hogy nem hirdették dual simnek. Sajnos elég jó teló amúgy is szóval nem omlok össze, megoldom máshogy. @többiek : köszi mindenkinek az ötletelést/javaslatokat
  3. Én is attól tartok...az hogy most egykártyásnak hirdetik az nem adja vissza a decemberi állapotot. Ebből van dual simes, olvastam is róla jókat máshol azért is rendeltem. De hogyan tudom vajon bizonyítani hogy ez anno dual simnek volt hirdetve?
  4. Ha megnézed a képen, itt is szélesebbnek néz ki a sim mint a memória bővítő
  5. Na ja, most már nem annak írják...viszont anno nagyon csodálkoztam hogy ilyet árulnak, kb 5x megnéztem, kár hogy nem mentettem le a honlapot. Igen, úgy próbáltuk, de nem "ül" be a második kártya. Kb egy mm hianyzik ami miatt felfekszik és nem lehet visszatolni a tartót. Gondoltam kérdezek mielőtt bemegyek személyesen.
  6. Tisztelt Szerviz, Érdeklődnék hogy a tavaly év végén Telekomtól rendelt Lenovo K6 készülékem vajon tényleg Dual sim-es és csak én nem tudom belerakni a második kártyát, vagy nem azt kaptam amit anno hirdettek? Idáig csak egy kártyával használtam, most terveztem (volna) hogy kihasználom a két kártyás opciót, de nem igazán sikerül belerakni a második simet. Üdv, K.Miklós
×
×
  • Új...